maanantai 22. huhtikuuta 2013

Hitaasti, mutta itkuitta

Ainon hammaskalusto lisääntyy hitaasti, mutta varmasti. Ekasta hammastarkastuksesta neidin hammaskalustosta jäi kaupungin rekistereihin vain yhden hampaan merkintä. Sittemmin hampaita on tullut hitaasti, mutta varmasti lisää. Keskosina syntyneillä kuulemma hampaat tulevat hitaasti. Eron huomaa, onpa monella ikätoverilla jo lähes koko purukalusto suussa.

No, pääasia on, että hampaat tulevat. Vaikka sitten hitaasti. Nyt suussa pilkottaa yhdeksän hammasta, ja kymmenes on kovaa vauhtia puskemassa ikenestä läpi. Vaikka ison poskihampaan tulo näyttää hurjalta, kun ensin ikeneen tulee reikä, sitten reikä suurenee, ien mustuu lähes mustaksi ja sitten plop, hammas onkin läpi. Saamme olla onnellisessa tilanteessa, että Aino ei tullu hampaitaan oireilevan kuin kuolaamalla ja puremalla kaikkea mahdollista. Ei (yö)itkuja, ei kuumeilua, ei sekaista vatsa, ei mitään kliseisistä oireista. Onneksi.

2 kommenttia:

 1. Siitä onkin aikaa kun allekirjoittanut pisti puruleluja sekä tutteja jääkaappiin/pakastimeen että sai pieni niitä mussuttaa kun hampaat tunki ikenistä... Pikkuherra äsken ilmoitti, että hänellä heiluu yksi hammas! <3 Alareunan etuhammas ihan hitusen, siitä se lähtee... :)

  Toivotaan että hyvä onni hampaidenteon kanssa teillä jatkuu!
  Hyvää tiistaita!

  Noora - http://withthefloww.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, Noora! Toivoa sopii, koska niitä poskihampaita on vielä pitkäksi urakaksi saakka...

   Poista

Jätäthän puumerkin käynnistäsi, kiitos!