maanantai 8. huhtikuuta 2013

Jännittää ja samalla haikeaa

Tänään saan ensimmäisen englanninkielisen asiakkaan vaippalainaamoon. Jännittävää päästä kertomaan tutusta aiheesta vieraammalla kielellä. Muutama termi piti tarkistaa englanninkielisiltä sivustoilta, etten puhu ihan puuta heinää termien kanssa. Ja aiks, meille tulee äitinsä mukana pikkuruinen kahden viikon ikäinen tyttö kylään.

Olen päättänyt antaa vaippalainaamon hoidon syksyksi pois. Olen varma, että neljän hengen perheenä opettelussa menee oma aikansa ja silloin on parempi, ettei ole ylimääräisiä kuvioita. Samalla, kun vaippalainaamon luovutus uudelle henkilölle tuntuu hyvältä, se tuntuu myös äärimmäisen haikealta. Vaikka en olekaan mitään lopullista luopumista tekemässä. Vain antamassa vaippapaketit lainaan.

Olen niin nauttinut oman (vajavaisen) kestoilutietouteni jakamisesta muille. Nähnyt, kuinka jotkut vanhemmat ovat aidosti innostuneet kestoilusta ja tulleet myöhemmin, alussa vastasyntyneen paketin lainattuaan, uudelleen asiakkaiksi lainaamaan isomman koon vaippapakettia. Tuntuu hyvältä, että on voinut auttaa asiakkaita kestoilupulmissa (vaipat vuotavat, eivät istu, mikä on oikea imumäärä/yhdistelmä). Että omasta kokemuksesta on aidosti hyötyä jollekin toiselle. Se on aitoa iloa.

2 kommenttia:

  1. Vähän jännää! Olet ihana, kun jaksat olla ahkera. :-) Ehkä saan sinulta vielä vanhan kipinän kestoiluun takaisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eevi. En mä nyt tuosta ahkeruudesta tiedä, mutta kun tähän hommaan on niin hurahtanut, etten enää osaa edes ajatella muuta tapaa olla ja elää.

      Poista

Jätäthän puumerkin käynnistäsi, kiitos!