keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Ikea, tuo lapsiperheen unelma

Viime viikolla kävin äitini ja lasten kanssa Ikeassa. On ollut jo pitkään puhetta, että menisimme sinne yhdessä. Äiti etsimään puutarhajuttuja ja ei vähiten lihapullien ja lasten leikkipisteen vuoksi. Tunsin oloni kuitenkin hieman ulkopuoliseksi Espoon myymälässä, jossa kolmessa naapuripöydässä oli suoraan mallikatalogista olevia, viimeisen päälle pynttäytyneitä esbolaisia mammoja, joilla oli esim. hoitolaukkuina Mulberryn väskyjä. Äitini tuumasi vain: onneksi sä et käytä noin paksua pakkelia.

Mutta kuten aina (ainakin minulle) Ikeassa käy, keltaiseen kassiin tarttuu aina kaikkea sellaista, jota ei ollut suunnitelmissa. Tällä kertaa lähdimme hakemaan lipastoa eteiseen. Tähän asti lasten pipoja ja rukkasia on säilytetty avokorissa, jonka aikaansaava taaperomme täystuhomme on vähintään kerran päivässä kipannut keskelle eteisen lattiaa. Ja jättänyt ne siihen, kunnes jompi kumpi meistä vanhemmista on jyrähtänyt asiasta. No, nyt eteistämme koristaa Ikean korkea, koivunvärinen Malm-lipasto. Se toivottavasti vähentää asustevyöryä eteisen lattialla. Toivottavasti. Sieltä löytää kotinsa myös lasten lääkkeet (meillä kun ei vieläkään ole lääkekaappia)

Mukaan tarttui sievä kulhosetti, joka piti heti tietysti kuvata Instagramiin. Kun näin hauskat pahvimukit ja koristeet, räpsähti hitaasti toimiviin aivoihin muistutus kolmen kuukauden päässä odottavista kolmevuotissynttäreistä. Saman Överlägsen-sarjan juhlasetti ja pahvilautaset jäivät (vielä) kauppaan. Vai mitä sanotte näistä:

Överlägsen-juhlasetti

Visionär-koriste

Överlägsen-kertakäyttömukit


Muutenkin Ikean uudistunut paperivalikoima teki minuun vaikutuksen. Keltaiseen kassiin meinasi tarttua vaikka mitä heräteostoksia, mutta onneksi vain vaivoin sain hillittyä itseni. Ihania käärepapereita, kortteja ja muistikirjoja. Täytynee tehdä uusi reissu tuohon edulliseen ostosparatiisiin piakkoin.

2 kommenttia:

 1. Sellaista vaan, että on hyvin mukavaa kun postaustahtisi on näinkin tiivis! Kiva lukea tällaisia arjen kuulumisia, vaihtelevin aihein. Kuvia en katsele blogeista muutenkaan, tämä on hyvä blogi seurata hitaallakin mökkinetillä :D

  -Nupsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Nupsu! Mulla kirjoitusvimma iskee ajoittain. Silloin saatan naputella viisikin tekstiä lähes julkaisuvalmiiksi odottamaan. Sitten taas menee monta päivää, etten saa mitään aikaiseksi. Ja kiva kuulla, että jotkut eivät kaipaa kuvia tekstin sekaan.

   Poista

Jätäthän puumerkin käynnistäsi, kiitos!