torstai 6. maaliskuuta 2014

Välikautta paniikissa

Nämä lämpimät säät tulivat vähän yllärinä, puskista, nopeaan. Oli niin tai näin, mutta ekaa kertaa olin siinä tilanteessa, että meidän lapsilla ei ollut jo valmiina odottamassa välikausivaatteita. Yleensä olen ollut jo hyvin varustautunut ennalta ja vaatteet ovat olleet kuukausi-kaksi ennen käyttöönottoa kaapissa valmiina.

Tuntikausien seikkailu netin uumenissa sai aikaan vain infoähkyn. Vesipilarit, hengittävyys, kuosit vain vilistivät päässä. Tässä ulkovaate-ehdokkejamme Ainolle:
 Elsankin hehkuttama Ducsday jäi tällä kertaa vielä nettikaupan hyllylle, vaikka kuosi houkuttelikin suunnattomasti.
Reiman Archer houkutti. Tuo vino vetoketju näytti tosi kivalta.
Mutta sitten ajattelimme, että tuo on kuitenkin vähän pliisu.

Reiman Fella taas houkutteli ihalla ympyräkuosillaan. Ehdimme miettiä,
onko ympyräkuosi sittenkin liian levoton?

Tähän me sitten päädyimme. Reiman Fils. Mielestäni molemmille lapsille sopiva kalanverkkokuosi, hyvä mitoitus ja sopivan lämmin. Myös 15 000 vesipilariarvo vakuutti mamman, jonka lapsi rakastaa vettä. Toivoa sopii, että sama haalari mahtuu myös kuopuksellemme joskus.

Oiva kontannee viimeistään parin kuukauden päästä. Hänelle nappasin asuinalueemme lastenvaatekirppikseltä kaksikin haalaria. Toivottavasti ovat sopivia pikkujätillemme.

Mitä pidätte ja miten on teidän perheen välikausivaatteiden laita? Millaisia vaatteita olette lapsillenne ostaneet?

Kuvat: Ducsday Natureforkids.net ja Reiman verkkokauppa

2 kommenttia:

  1. Mä oon paininut tän välikausi ongelman kanssa myös, tänä keväänä kaikki on vaan jotenkin pliisuja. Ducsday näyttää lupaavalta kyllä 😊 täytyy jalkautua kauppoihin uudelleen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi, Anna! Ducsdayn haaste on se, että sitä saa tietääkseni vain netistä ja nyt tuntuivat jo koot olevan aika vähissä. Tsemppiä etsintöihin!

      Poista

Jätäthän puumerkin käynnistäsi, kiitos!