keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Isyysloma rok

Mieheni oli isyyslomalla. Vasta nyt. No, kun prinsessa päätti tulla maailmaan etuajassa, mieheni vietti silloin kesälomaa. Nyt saimme nauttia kahdesta viikosta isyyslomaa. Se teki meille kaikille hyvää.

Isä esim. kuuli ensimmäisenä Ainon hekottavan ääneen. Myös pään pystyssä pitäminen kehittyi valtavasti isyysloman aikana ja isi taisi tajuta oikeasti, miten vauhdilla meidän vauva kasvaa. Ja mikä tärkeintä, isä sai viettää paljon aikaa Ainon kanssa. Ehdimme tehdä vaikka mitä, vaikka tärkeintä oli viettää laatuaikaa perheenä.

Ainosta on tullut hassusti vinkuva pikkutyttö, jonka vain vaivoin tunnistaa samaksi vauvaksi kuin hän oli syntyessään. Katselimme juuri ensipäivien kuvia ja voi hyvänen aika, miten pieni rääpäle tuo nyt jo viisikiloinen vaavi oli silloin!

Minulle isyysloma oli "lomaa", siinä mielessä, että minä sain ottaa iisimmin ja levätä. Isä hoiti esim. suurimman osan syötöistä ja minä san keskittyä rentoutumiseen ja maidon pumppaamiseen. Nyt jaksan taas ihan eri tavalla pyörittää perusarkea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän puumerkin käynnistäsi, kiitos!