tiistai 3. kesäkuuta 2014

Buzzaus: lämpötyynytestaajana

Pääsin Buzzadorina testaamaan ThermaCare-lämpötyynyä. Sain testattavaksi selän alueen tyynyn. Juju näissä tyynyissä on se, että se laitetaan vyöksi kropan ympärille ja siinä on tarrat, joka pitää sen paikoillaan. Lämpömekanismi sisältää rautaa ja se lämpenee automaattisesti itsestään, kun tyyny on poistettu ilmatiiviistä pussista. Se lämpenee asteittain noin 30 minuutin ajan hoitolämpötilaan (40 astetta). Tyyny pysyy lämpimänä 8 tuntia, minkä jälkeen vaikutus kestää vielä seuraavat 8 tuntia.

Homma on sama kuin ns. jyvätyynyissä, joita voi lämmittää mikrossa, mutta vaikutus kestää tosiaan kahdeksan tuntia. Eli Thermacaren vaikutusaika on paaaljon pidempi kuin jyvätyynyillä. Voisin kuvitella aika kivaksi tuotteeksi esim. supistusten kanssa kärvistellessä.

Rehkin helatorstaiviikonloppuna sen verran paljon (mm. yhtenä päivänä neljä tuntia kirveen varressa), että selkä alkoi muistutella itsestään. Laitoin tyynyn paikoilleen illalla ja aamulla selässä ei tuntunut mitään kipuja, vaikka olisi luullut!

Tuotteen plussat:

  • Helppo käyttää ja ottaa vaikka reissuun mukaan. Tuote kun lämpenee itsestään.
  • On ohut ja miellyttävän tuntuinen, eikä näy vaatteiden alta. 
  • Helppo kiinnittää ja pysyy paikallaan hyvin.
  • On aidosti tehokas ja pitkä vaikutusaika.
  • Ei sisällä vaikuttavia lääkeaineita.
  • Tuotetta saa apteekista ja kolme tyynyä saa kohtuulliseen n. 11€:n hintaan.
Negatiivista:
  • Tuote on kertakäyttöinen eli roskaa tulee.
Suosittelen!

Jos olet kiinnostunut tuotteiden testaamisesta ja Buzzadorina toimimisesta, tutustu Buzzadorina toimimiseen: http://www.buzzador.com/fi/page/tunnistatko-itsesi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän puumerkin käynnistäsi, kiitos!