lauantai 5. marraskuuta 2011

Itkua ja ostoksia

Kävimme Ainon kanssa ensimmäistä kertaa vauvauinnissa torstaina. Tapamme mukaan olimme paikalla liiankin aikaisin. Uusi paikka, ihmispaljous, äänet ja vesi oli herkkiksellemme liikaa ja itkuksihan se ensimmäinen uintikerta meni. Ohjaaja patisti meidät pois altaasta vartin jälkeen. Toivottavasti jatkokerrat menevät mukavammin.

Meidän oli tarkoitus tänään käydä katsomassa matkarattaita. No, muistimme onneksi torstaina, että eihän tänään ole pyhäinpäivän takia mitkään kaupat auki. Kävimme eilen kahdessa liikkeessä. Ensimmäisessä testasimme kolmia rattaita, Aino vätisi ja känisi niissä kaikissa. Menimme sitten käymään liikkeessä, josta ostimme keväällä yhdistelmävaunumme. Aino oli myyty. Vaunuista kurkki hymyilevä vauva. Päätös taisi olla selvä ja ensimmäinen ostos, jonka Aino päätti (nuorena se pitää aloittaa :-). Ei ostettu niitä edullisimpia vaunuja, eikä kalleimpia. Aino ihastui samaan merkkiin kuin mitä yhdistelmätkin ovat. Nyt eteisessä komeilevat limenvihreät Gesslein Swiftit. Koko perhe taitaa olla tyytyväinen.

Paitsi. Nyt, kun Ainolla on passi ja matkarattaat, alkaa matkakuume kolkutella vanhempien olkapäitä. Saa nähdä, lähdemmekö käymään etelänaapurissa joku viikonloppu. On se hassua, miten hotellitoiveet ovat muuttuneet sitten parisuhdeaikojen. Hotellista pitää saada vauvalle oma sänky ja jääkaappi on ehdoton varuste. Sinänsä "hirvittää" lähteä matkalle, kun äitini mukaan pakkaamme mökkiviikonloppuakin varten kuin olisimme lähdössä naparetkelle. Ja porukan pienimmällä matkalaisella on isoin kassi, kas kummaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän puumerkin käynnistäsi, kiitos!