keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Vuoden mutsi

Kaksi äitiysblogosfäärin huippua Katja ja Satu julkaisevat kohta kirjan Vuoden Mutsi. Sitä odotellessa osallistutaan blogihaasteeseen.

1. Tunnen itseni Vuoden Mutsiksi kun… olemme ajoissa jossakin (tyypille, jolle aikataulut olivat ennen pyhä asia, tämä on ollut kova asia myöntää), kun multitaskaan jotakin (viimeksi tämä päättyi minun saamaani palovammaan) ja vauva oppi nukahtamaan itsekseen.


2. Lapsiperhe-elämässä haasteellisinta on… ehtiminen ajoissa minnekään, jatkuvan väsymyksen (voittaminen) jaksaminen ja (näennäisen) kärsivällisyyden opettelu.


3. Suurin lapseltani saama kohteliaisuus on se, kun hän…hymyilee ja moikkaa vauvajokelluksellaan, kun tulen pyykkituvasta tai nauraa, kun höpöttelen hänelle hassuja.


4. Kello 12 yöllä olen yleensä…. unessa tai tassuttamassa levottomasti nukkuvaa seitsenkuista.


5. Kello 8 aamulla olen yleensä…. heräilemässä vieressä höpöttelevän vauvan ääneen.


6. Haluaisin sanoa lapsen/lasten isälle, että.. koita kestää, kun sulla on maailman kärsimättömimmät vaimo ja tytär. Ei vaan, mahtavaa duunia teet isänä, kiitos siitä! Ja kiitos, kun tulit elämääni. Nyt meillä on maailman ihanin muksu <3


7. Haluaisin sanoa omalle äidilleni, että.. kiitos, kun olet Ainon mummi, mutta pliis, älä siivoa täällä käydessäsi. Kun emme sen jälkeen löydä mitään "siivoamiasi" tavaroita pahimmillaan kuukauteen. Ja ihme on, että säilyit täyspäisenä sairasteluideni, huonojen unieni ja temperamenttini kanssa.


8. Viimeksi kiroilin, kun…. kaaduin portaissa ja löin polveni kipeästi. Tapahtumasta on jo pari viikkoa ja vieläkään en pysty olemaan polvillani.


9. En ole koskaan osannut… odottaa kärsivällisesti (juu, olen 35 enkä osaa sitä vieläkään), leipoa hiivaleivonnaisia (niistä tulee aina golfpalloja, halusin tai en) enkä soittaa mitään soitinta.


10. Parasta, mitä housut jalassa ja ilman lapsia, voi tehdä on… käydä maailmaaparantaviat keskusteluita hyvässä seurassa, juoda hyvä shampanjaa (onko olemassa pahaa shampanjaa?) ja syödä hyvää suklaata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän puumerkin käynnistäsi, kiitos!