perjantai 29. heinäkuuta 2011

Synttäripäivää tulehduksen merkeissä

Toissapäivänä toinen rinta alkoi oireilla. Se oli vähän arka. Eilen tilanne paheni ja olo alkoi olla aika kipeä. Rinta oli kosketusarka. Uskoin sen menevän ajan kanssa ohi. No, illalla iski hervoton hedari ja olo meni tosi huonoksi. Tänä aamuna tilanne ei ollut yhtään parempi. Soitin terveydenhoitajalle ja onnistuin saamaan ajan lääkärille. Hän totesi alkavan rintatulehduksen. Tuomio: kymmenen päivän antibioottikuuri. Onneksi tuli mentyä, tämä ei kuulemma muuten olisi mennyt ohi.

Enpä olisi arvannut joutuvani lääkärin vastaanotolle synttäripäivänäni, mutta minkäs teet. Pääasia, että asia on nyt hoidossa. Nyt vain pitää toivoa, ettei pikkuinen saa lisää masuvaivoja tästä kuurista.

Olen saanut todella paljon onnitteluita synttärieni johdosta. Se tuntuu todella hyvältä ja taas muistin, kuinka ihania ihmisiä rinnallani onkaan. Eräs onnittelu jäi erityisen hyvin mieleen: "Paljon onnea! Eka synttäripäivä äitinä!" Tämä kolahti. Lujaa.

2 kommenttia:

  1. Hyvä että menit lääkäriin!!! Paranemisia. Muuten, suosittelen soijalesitiiniä ravintolisänä. Mulla oli ns. piimäkokkare, johon ei mikään auttanut ja olisi varmaan johtanut tulehdukseen. Netistä löysin lesitiinivinkin ja kokeilin skeptisenä. Se toimi - ja kun purkki loppui niin viiden päivän päästä ongelma ilmeni taas! Ilmeisesti vaikuttaa jotenkin rasva-aineenvaihduntaan. Esim. Solgar-merkkisenä löytyy luontaistuotekaupasta.

    VastaaPoista

Jätäthän puumerkin käynnistäsi, kiitos!