perjantai 27. heinäkuuta 2012

Isoäidit rok

Olen aiemminkin kiitellyt sitä, miten auliisti isoäidit ovat auttamassa lapsen hoidossa. Onneksemme molemmat asuvat lähellä ja ovat käytettävissä. Samalla, kun suren, ettei lapsellamme ole lainkaan isoisää (kummaltakaan puolelta), samalla kuitenkin muistan olla kiitollinen isoäideistä, jotka ovat olemassa ja mieluusti hoitavat lastenlastaan.

Ilman isoäitejä olisi jäänyt tänä kesänä aitaremppa tekemättä, huonekaluja entisöimättä ja monen moni muukin homma tekemättä ja harmaa hius saamatta. Tai kuten tänään, jäänyt kahdenkeskinen laatuaika isämiehen kanssa viettämättä.

Kävimme tänään kahdenkeskisillä treffeillä. Kuinka mahtavaa olikaan istua kahden, syödä keskeytyksettä, jutella aikuisten asioita, herkutella sekä visuaalisesti että makunystyrällisesti erinomaisista ruuista. Päätimme, että tästä lähin käymme treffeillä parin kuukauden välein.

Ravintolavaihtoehtomme oli tällä kertaa maaliskuussa avattu Hoku Eirassa.


Suosittelen lämpimästi. Ruuat ovat kohtuullisen hintaisia, annokset mukavan kokoisia ja mikä parasta, erinomaisen makuisia ja myös annosten visuaalisuuteen on todellakin panostettu. Mutta jos haluat laillamme herkuttelemaan hyvällä ruualla, muista tehdä pöytävaraus. Muuten kaksikymmentäpaikkaiseen pikkuravintolaan ei mahdu syömään.

2 kommenttia:

  1. Hyvä idea käydä säännöllisesti treffeillä. Voisikin yrittää samaa oman äidinäidin kanssa. :-)

    VastaaPoista

Jätäthän puumerkin käynnistäsi, kiitos!