keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Aktiivisena pilttijuoman voimin?

Olen buzzador. Se tarkoittaa sitä, että säännöllisin väliajoin voin osoittaa kiinnostukseni osallistua johonkin kampanjaan. Jos tulen hyväksytyksi, kerron saamistani tuotteista ja kokeilukokemuksistani eteenpäin ja annan muiden testata tuotteita. Aiemmin olen buzzannut hiustenhoitoaineita ja Vanishin tahranpoistoaineita.

Odotin innolla Piltti-maitojuoman testausta. Piltin maitojuoma sisältää 10 kertaa enemmän rautaa, paljon kalsiumia, kuitua ja 13 eri vitamiinia. Piltin maitojuoma maistuu miedosti vaniljalle, säilyy huoneen lämmössä ja voidaan nauttia suoraan pakkauksesta, mukana tulevalla pillillä. Todella kätevä esimerkiksi automatkoilla, retkillä yms.

Plussat:
 • Tuotteen pilli on erinomainen. Paljon parempi kuin esim. kahden desin UHT-maidossa, jota olen aiemmin tarjonnut tyttösellemme. Ei läiky läheskään niin helposti rinnuksille. Kätevä pakkaus kulkisi hyvin mukana esim. kylässä.
 • Tuotteen hinta on kohtuullinen, 0.59€. 

Mutta siihen ne positiiviset kokemukset sitten melkein jäävätkin.

Miinukset:
 • Itseäni hirvittää ainesosaluettelon pituus. 12 ainetta annettavaksi vuoden ikäiselle? ( Vesi, maltodekstriini, rasvaton maito, heraproteiini, kasviöljy, maissitärkkellys, oligofruktoosi, sikurikuitu (inuliini),emulgointiaine, (soijalesitiini), aromi (vanilliini), kivennäisaineet (natrium,kalium,kalsium,rauta, magnesium, sinkki, jodi, kupari, mangaani,seleeni), vitamiinit (A,D,E,K,C, tiamiini, riboflaviini,niasiini, B6 foolihappo, B12 biotiini, pantoteenihappo)Ei houkuta, olkoonkin, että listassa on paljon vitamiineja ja hivenaineita. Me kun olen yrittäneet karsia lapsemme ruokavaliosta kaikki ylimääräiset lisäaineet pois, tarjoten hänelle normaalia kotiruokaa. 
 • Aino ei erityisemmin tästä tuotteesta edes pitänyt. Tuntui, että hän maistoi tuotetta vain minun mielikseni muutaman hörpyn. Paljon paremmin uppoaa esim. tavallinen piimä. Suoraan sanottuna en ihmettele. Tuote haisi jollekin aivan muulle kuin luvatulle vaniljalle eli esanssiselle vanilliinille ja jollekin, tuntemattomaksi jääneelle. Lähinnä tuotteen tuoksua kuvaa sana ummehtunut. Omassa suussanikaan tuote ei maistunut hyvältä.

Oli tuotetta ihan kiva testata, mutta ei se kaupasta meidän ostoskoriimme päädy.

3 kommenttia:

 1. Kaipaisin kovasti lisää pillijuomia yltiöprosessoidun HYLA-maidon, äkkimakean kaurakaakaon ja soijajuomien rinnalle. Sokeritonta vaihtoehtoa siis. Joku kaumaito voisi toimia? Pikkumiehelle kelpaa ihan mikä vaan, jos siinä on pilli :)
  Jos löytyy, otan kiitollisena tiedon vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauramaito on mun suuhun paremman makuista kuin soija. Eli voisi upota lapsellekin. Soijaahan kun ei tietääkseni suositella alle kaksiveelle.

   Poista
 2. Kaurapillimaitoja ostan, kun tulee vastaan. Niitä on vaan marketeissa, joihin harvoin pääsen :( Mutta ehdottomasti paras vaihtoehto!
  Hupsis, soijamaitoa/kaakaota on meillä juotu lehmänmaidon ja piimän ohella satunnaisesti vuoden päivät, ensin Muksua ja sitten tavallista... Neuvolan täti ei osannut sanoa, miksi ei kävisi. No, toivottavasti ei kovin vakavaa!

  VastaaPoista

Jätäthän puumerkin käynnistäsi, kiitos!