keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Raitisilmamyrkytys

Pari päivää on mennyt anopin aitatalkoissa. Se on ihan mukavaa puuhaa, maalaaminen nimittäin. Siinä kun näkee työn jäljen niin konkreettisesti. Kahdelle konttorirotalle (eli isämiehelle ja minulle) tekee ihan hyvää.

Eilen saimme sydämentykytyksiä, kun anoppi karjaisi äkkiä lujaa. Kun ehdimme paikalle, hän kertoi, että oli vahingossa tiputtanut ison laudan jalkansa päälle ja siihen oli kovaa vauhtia nousemassa tennispallon kokoinen pallo. Ei muuta kuin kamppeet kasaan ja anoppi päivystykseen. Sinänsä mielenkiintoinen detalji: anoppi 63v. ei ole eläissään käynyt päivystävällä. Pääasia on, että jalka ei ollutkaan murtunut (kuten pelkäsimme). Tyttö simahti iltasella alta aikayksikön ja me vanhemmat pilkimme sohvalla. Ilmiselvä diagnoosi: raitisilmamyrkytys. Työleiri jatkaa vielä huomenna urakointia. Toivottavasti ehtisin huomenna Ainon huoneeseen tulevan jakkaran ja iki-ihanan keinutuolin kimppuun. Niistä kun pitäisi ensin poistaa vanha maali, jotta ne pääsisi maalaamaan uudestaan. Innolla odotan niiden kotiuttamista! Ovathan ne yhtä palvelleet tyttöstä ennen jo kolmea sukupolvea.

Meillä on suunnitteilla pieni kotimaan kiertomatka. Sen uhallakin, että keväällä jouduimme perumaan jo kaksi matkaa sairasteluiden takia. Jospa nyt pääsisimme matkaan! Suuntaamme todennäköisesti Turkuun. Olemme saaneet jo hyviä vinkkejä kaupungissa asuvalta mammatuttavalta, mutta lisääkin otetaan mieluusti vastaan.
3 kommenttia:

 1. moi! sascia vinkkasi että sulla ois yks ylimääräinen mehujehu myydä, pitääks vielä paikkansa? jos niin mie voisin sen ostaa - oletan että asut pk-seudulla niin voisin käydä hakemassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, löytyy yksi vihreä Litku ja vaaleanpunainen Latku. Olettaisin, että Sascia ottanee sen pinkin, ja teille tulisi tuo vihreä. Miten hoidetaan toimitus ja maksu? :-)

   Poista
 2. moi, sori kun palaan asiaan vasta nyt - oltiin mökillä ja palttiin vasta tänään. vihree kelpaa erinomaisesti! sascia postailikin missäpäin asut tai sit olis joku treffiasia tulossa. käteen maksaisin, paitsi jos haluut tilille :) mun meili on wandabe74ÄTgmailPISTEcom

  VastaaPoista

Jätäthän puumerkin käynnistäsi, kiitos!