maanantai 30. heinäkuuta 2012

Kolmatta kertaa

Nykyään joudun käymään tuon pienen riiviön kanssa kolme kertaa päivässä ulkoilemassa. Siis leikkipuistossa. Jos en sitä tee, lapsi muuttuu tuhoisaksi tornadon ja pikku Myyn sekoitukseksi, joka ei myöskään usko, vaikka kieltää. Irvistää vain kahdella alahampaallaan ja jatkaa kielletyn puuhan kimpussa entistäkin innokkaammin.

Kyllähän minä ihan mielelläni käynkin leikkipuistossa kolmesti päivässä (kun se sattuu olemaan tuossa viiden minuutin matkan päässä), kun kelit sallivat. Mutta kauhulla odotan, jos joku päivä sataa kuin Esterin arsesta. Mitä tehdä sitten, koska oikeasti hermoni ovat riekaleina, jos pitää tuon riiviön kanssa viettää isämiehen työpäivän mittainen aika sisällä kahden. Leikkipaikalla kun tapaa tuttuja ja tuntemattomia, joiden kanssa keskustella vaikka niinkin lennokkaasta aiheesta, kuin märän ja kuivan hiekan makueroista. MUTTA. Kun katson ympärilleni olohuoneessamme, minun pitäisi olla myös joskus sisälläkin. Ainakin jos en halua, että kotimme näyttää siltä, kuin täällä olisi käynyt vähintään trombi.

1 kommentti:

  1. TODELLA tuttua... Vähän jännitin, miten sujuu kesäloma 5 viikkoa. Onneksi satuttiin sadepäivinä oleman mummilassa, jossa on paljon tilaa.

    VastaaPoista

Jätäthän puumerkin käynnistäsi, kiitos!