tiistai 22. tammikuuta 2013

Haastettu

Ihana Eevi haastoi minut vastaamaan seuraaviin kysymyksiin sekä listamaan 11 ennenmainitsematonta asiaa itsestäni. Kiitos Eevi haasteesta!

1. Mitä söit aamupalaksi?
Aamiais"smoothien" eli ½ piimää ja ½ mustikkasoppaa sekä kauraleivän margariinilla, juustolla ja tomaatilla.

2. Millaista unta näit viimeksi?
Olin piknikillä Isämiehen kanssa jossakin ison mäen huipulla, josta oli hienot maisemat joka suuntaan.

3. Vaatekaappisi lempparivaate?
Lempparivaate vaihtelee päivittäin. Nyt keuhkoputkentulehdusta potiessa pop ovat fleece- ja villapaita päällekkäin sekä anopin kutomat villasukat. Suurinta lempparia ei taida ollakaan, mutta hameistani/ mekoistani suosikit löytyy. Olen Ainon odotuksen jälkeen käyttänyt vain verkkareita TAI hameita/ mekkoja ja löytänyt oman "tyylini".

4. Mikä kappale saa sinut hymyilemään?
Monikin. Tällä hetkellä hymyilyttävät Leijonakuninkaan tunnusbiisi, Musen Madness, Jesse Kaikurannan levy ja Ten Sharpin You.

5. Mitä meikkipussisi sisältää?
Liiankin paljon kaikkea. Olen meikkien suhteen hamsteri, jonka piti aiemmin saada moni markkinoille tullut houkutus omaksi. Nyt olen todennut, että en saa ikinä varastojani pois, jos ostan vain koko ajan uutta. Joka aamu (kun ihmisten ilmoille lähden), kasvoille kertyy yli kymmenen tuotetta (peiteväri poskille, peiteväri silmien alle, silmämeikin pohjustustuote, luomiväri x 2, rajauskynä/tussi, ripsiväri, kulmaväri x2, meikkivoide/ meikkipuuteri, puuteri, poskipuna, korostusväri). Töissä meikkipussissa kulkevat mukana meikkipuuteri, peili, huulirasva, käsirasva ja huulipuna/ huulikiilto.

6. Laulatko suihkussa?
En todellakaan :-D

7. Koska olet tanssinut viimeksi?
Lähes joka päivä jotakin musiikkia kuunnellessa taaperon kanssa kotona, mutta tanssimassa... apua. Siitä on liian kauan aikaa! Syksyllä tanssin Forkin konsertissa, jos sitä penkkien välissä heilumista voi siksi kutsua.

8. Mottosi huonojen päivien varalle?
"Jaksa vielä yksi päivä"

9. Parhain luonteenpiirteesi?
Apua, parhain? Osaan olla jämäkkä ja pitkäjänteinen.

10. Huonoin luonteenpiirteesi?
Tämä ei liene kenellekään blogini lukijalle yllätys: kärsimättömyys.

11. Lempiaineesi koulussa?
Riippuu kouluasteesta. Koko kouluajan olen pitänyt äidinkielestä. Sen kumppanina ala-asteella oli biologia. Yläasteella kemia ja fysiikka. Lukiossa äidinkieli jatkoi lähimpänä sydäntä, mutta saaden tiukoiksi kilpailijokseen maantiedon, biologian ja psykologian.


11 asiaa minusta

1. En jaksa hifistellä vk/toppapukujen perään. Mulle on tärkeintä, että lapsi pysyy kuivana ja lämpimänä, millekään tietyille kuoseille tai merkeille en ulkovaatteissa lämpene.

2. Lempivuodenaikani on syksy. Odotan silti innolla kevättä, että lumi sulaa ja aurinko alkaa paistaa. Pian se on jo täällä!

3. Minulla on tiettyjä auktoriteettiongelmia suhteessa miehiin. Tämä johtuu yksinhuoltaja-äitini kasvatuksesta: "nainen ei ole yhtään huonompi kuin mies ja pystyy kaikkeen, mihin mieskin, paitsi siittämään lapsia".

4. En osaa leipoa hiivaleivonnaisia. Olen luovuttanut jo aikapäivää sitten. Niistä tulee väistämättä golfpalloja. Tiedän, että ongelma on liiallisessa jauhojen käytössä, mutta mieluummin leivon onnistuneita piirakoita kuin kivikovia sämpylöitä.

5. En jaksa ihmisiä, jotka eivät osaa mitään muuta kuin narista.

6. Kaipaan lukemista. En ole pitkään aikaan lukenut mitään kirjaa, ja minua himottaisi käpertyä kaksin kirjan kanssa peiton alle ja ahmaista koko kirja kertalukemisella.

7. Minulla on taas matkakuume.

8. Olen jo toteuttanut pitkäaikaisimman unelmani, ajanut moottoripyöräkortin. Olen siitä tavattoman ylpeä. Haaveilen laskuvarjohypystä ja pienlentokoneen kyydissä istumisesta. Ehkä nämäkin toteutetaan joskus.

9. Lapsena puhuin aina koulumatkani varrella olevasta kauniista vaaleanharmaasta, mansardikattoisesta talosta näin: "joskus minä asun tuossa talossa mieheni, kissani ja koirani kanssa". Aika jännä, etten koskaan lapsena maininnut tarinassani lasta/ lapsia. Edelleen olen hyvin viehättynyt mansardikattoisista puutaloista.

10. Olen kotiutunut Helsinkiin hyvin, mutta samalla pidän tärkeänä sitä, että olen maalta kotoisin.

2 kommenttia:

 1. Taas kuin omasta näppikseltä!!! Itse olen aina haaveillut motskarikortista, mutta golfpalloja en enää leivo. :-D

  Ihana Elli!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sun leipoma leipä oli tosi hyvää! Mun pitää tulla sun oppiin.

   Poista

Jätäthän puumerkin käynnistäsi, kiitos!