sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Helpotusta naistenvaivoihin?

Kärsitkö monta päivää kuukaudessa kivuliaista kuukautisista? Onko kiertosi epäsäännöllinen? Minulla on sinulle suositus. Kävele luontaistuotekauppaan tai tilaa netistä: Biolatte Ladyzym.
Itse otin tämän purkin kokeiluun, kun ovulaatio- ja menkkakivut lasten syntymien jälkeen veivät moneksi päiväksi kuukaudessa ilon elämästä. Alavatsa ja selkä olivat tulessa, eikä olisi huvittanut tehdä muuta kuin maata lämpöpussi vatsan päällä sängyssä sikiöasennossa. No, lasten kanssa se ei ole mahdollista. En myöskään halunnut syödä tablettitolkulla vahvoja kipulääkkeitä. Tunnustan, olin hyvin skeptinen, kun luontaistuoteliikkeen myyjä poimi tämän purkin käteeni liikkeessä käydessäni. Ai että joku entsyymivalmiste vie muka menkkakivut mennessään?

No, aloin kuitenkin kiltisti popsia yhden kapselin päivässä, kuten ohjeessa sanotaan. En huomannut mitään ihmeellistä. Kunnes seuraavat kuukautiset tulivat. Ainoa, mistä tiesin menkkojen olevan paikalla, oli tarve vaihtaa kuukautissuoja. Ei mitään kipuja, ei edes suurempaa v*tutusta. Söin purkin loppuun eli kahden kuukauden satsin. En käynyt ostamassa uutta purkkia, koska kivut ovat myös pysyneet poissa. Hämmentävää!! Eli suosittelen siis lämpimästi ainakin kokeilemaan. Satsi noita maksaa kapseleita maksaa luontaistuoteliikkeessä 20-25€.

P.S. En ole hyötynyt tästä(kään) postauksesta mitään muuta kuin kivuttomat kuukautiset.

3 kommenttia:

  1. Kuulemaan Biolatte tee vain hyviä tuotteita.

    VastaaPoista
  2. Auttaako tämä siis myös kierron säännöllistymiseen? :)

    VastaaPoista
  3. Sitä en uskalla luvata, kun oma kierto on (kiitos pillereiden) kellontarkka. Mutta myyjätär aanoi saaneensa itse apua myös venyneisiin kiertoihinsa, anonyymi.

    VastaaPoista

Jätäthän puumerkin käynnistäsi, kiitos!