perjantai 28. joulukuuta 2012

Ihana kyläreissu

Saimme jo ennen joulua kutsun kylään. Ihanan blogisisaren, Eevin luokse. Ilolla otimme kutsun vastaan, kun meillä on blogimaailmassa kulkeneet ajatukset ja tuntemukset kovin samaan tahtiin. Oli kutkuttavan jännittävää ajaa istua kyydissä Isämiehen ajaessa reilu puoli tuntia itään päin, etsiä oikeaa taloa ja miettiä, kohtaako sen saman Eevin, kuin mihin on netin kautta ollut ilo tutustua.

Meidät vastaanotti raikkaan kaunis nuori nainen, jolle blogin kuvat eivät anna laisinkaan oikeutta. Ollapa noin kuulas ja tasainen iho! Sylissään Eevillä oli juuri uniltaan herännyt Pikku Hurmuri. Pian ovelle tervetulotoivotuksineen tulivat myös Isäntä ja Prinsessa. Jännitys haihtui hetkessä ilmaan. Tunnelma oli leppoisa ja rento, heti alkuminuuteista lähtien. Kuin olisi tullut kylään vanhojen tuttujen luokse.

Ainon päästyä eroon vieraskoreudestaan ja vierastuksestaan, alkoivat hurmaava hymypoika ja hän juosta asuntoa ympäri. Saivatpa niin duplot, paloauto, ilmapallot kuin verhotkin kyytiä taaperoiden tohottaessa omiaan. Pikku Hurmuri väläytteli taajaan kasvoilleen silmiin asti loistavan hymynsä ja tällaisen täti-ihmisen sydän suorastaan suli. Ihanuus! Prinsessa ei jäänyt yhtään huonommaksi nappisilmineen ja luonnonkiharine kutreineen ja haleineen, joita meille lähdön hetkellä sateli lukuisia.

Aika lensi kuin siivillä ja vatsat isännän herkkupastaa täynnä oli mukava ajaa takaisin kotiin. Hymy huulilla. Tästä kyläreissusta jäi mukavan läikehtivä tunnetila rinnan alle. On ihmisiä ja sitten Niitä Ihmisiä, joiden kanssa kokee aitoa sielunyhteyttä ensi hetkestä alkaen. Eevi miehensä kanssa kuuluvat ehdottomasti jälkimmäisiin. Ihania olette. Toivottavasti tapaamme hurmaavan perheenne pian uudestaan!


2 kommenttia:

 1. Ihana Elli, ei saa itkettää näin kauniilla tekstillä! Mun meikit menee ihan pilalle. :-D Ja oli sitä meikkiä kyllä jo aamulla. Juuri olin uusia juttuja ostanut edellisenä päivänä, niin taisi huijata siun silmiä. ;-)

  Mutta todella mahtavaa, kun me saatiin niin upeita vieraita. Ei kyllä tuntunut yhtään siltä, että me vasta tavattiin livenä! Hurmuri nukkuu, Prinsessa pelaa mummin kanssa ja me Mestarikokin kanssa lähdetään kohta syömään. Yritän vielä saada houkuteltua tuon tanssimaankin.

  Ehdottomasti nähdään taas! Olet tärkeä, blogisielunsiskoni! <3 Olen niin onnellinen, että sinuun olen päässyt tutustumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veit taas sanat suustani viimeisellä kappaleella! <3

   Poista

Jätäthän puumerkin käynnistäsi, kiitos!