lauantai 7. syyskuuta 2013

Nettikirppareista

Satu kirjoitti taannoin nettikirppareista. Komppaan häntä täysin. Itse olen koukuttunut moisiin kokonaan. On vain niin paljon helpompaa ostaa vaatteet netin kautta kuin lähteä niitä sovittamaan tahtotaaperon kanssa kauppaan. Tokihan välillä sattuu hutiostoja, mutta ne laitetaan uudestaan kiertoon. Viitseliäisyyttä ja aikaahan nettiostaminen vie, mutta toisaalta, samalla säästää rahaa ja hermoja. Minua jotenkin hirvittää lastenvaatteiden hinnat uutena, joka on lähes sama kuin aikuisten vaatteesta, vaikka kangasta on kolmasosa. Etenkin ulkovaatteiden kolminumeroiset hintalaput saavat minut kalpenemaan.

Vaikka käyn säännöllisen epäsäännöllisesti livekirppiksillä, sieltä tarttuu hyvin harvoin mitään mukaan. Usein tyttösemme käytössä olevaa vaatekokoa on vain vähän tarjolla tai jos on, a) en maksa niistä pyydettyä hintaa, onhan kyseessä kuitenkin käytetty vaate tai b) vaate on niin nuhjuinen, etten maksa siitä käytettynä pyydettyä hintaa.

Ennen lempparini oli Huuto.net, mutta muutaman karvaan pettymyksen jälkeen sieltä ostaminen on huomattavasti vähentynyt. Sen sijaan olen jäsenenä (liiankin) monessa Facebook-kirppiksessä. Sieltä on tullut tehtyä loistolöytöjä.

Viimeaikojen ilonaiheita tällä saralla ovat mm.

  • ihastuttava, täysin käyttämätön (laput kiinni) Name It:n takki tytölle 15€ 
  • hyväksi havaittu, uusi Kappahlin Kaxs-talvihaalari 42€
  • todella hyväkuntoiset Nokian saappaat Ainolle 8€
Vielä kun löytäisin tyttöselle talvikengät, niin sitten olisi koko varustus kunnossa. 

Nettikirppareiden lisäksi olen tehnyt aika ajoin loistolöytöjä Prisman omalta Ciraf-merkiltä. Kestäviä vaatteita, jotka näyttävätkin kivoilta. Usein pesen Ainon vaatteet samassa pyykissä kestojen kanssa, eivätkä Cirafin vaatteet ole lukuisista pesukerroista 60 asteessa menneet miksikään.

Mistä sinä ostat mieluiten lastesi vaatteet? Oletko tehnyt hyviä kirppislöytöjä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän puumerkin käynnistäsi, kiitos!