keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Kutsu tuli

Nyt se kutsu Naistenklinikan erikoislääkärille tuli. Kutsu tupsahti maanantaisen neuvolakeikan jälkeen, kun terveydenhoitaja huomasi Myttysellä rytmihäiriöitä/ lisälyöntejä. En ole huolissani. Kahdestakaan syystä. Useimmiten tässä vaiheessa raskautta ilmenevät rytmihäiriöt johtuvat sikiön vielä kehittyvästä sydämestä ja häviävät, kun viikkoja kertyy lisää. Toisaalta taas minulla itselläni on niin paljon tutkitusti hyvälaatuisia rytmihäiriöitä, rytminsiirtoja ja lisälyöntejä, etten osaa olla asiasta huolissani. SILTI tuo kutsu pisti jännittämään.

Aika tuli juuri harmittavasti ensi tiistaille eli joudun nyt tappelemaan neuvolan kanssa maanantaiksi ajan lääkärille uutta sairaslomatodistusta varten. Mä kun luulen, ettei mua tämän supistusmäärän kanssa päästetä enää töihin. Tosi nahkeasti on meidän neuvolan/ terveyskeskuksen kanssa tällä kierroksella kaikki hoitunut. Harmi sinänsä, mielelläänhän palveluita käyttäisi, kun ovat tuossa parin korttelin päässä.

Tajusin vaan tässä, että ehtisin hakea vakuutusyhtiöltä sen sairaskuluvakuutuksen tulevalle vauvalle ennen tuota tiistaista lääkärikäyntiä. Koska jos äitiyskorttiin tulee merkintä kardiologisista tutkimuksista, oon ihan varma, että kaikki sydämeen viittaavat asiat karsitaan sitten vakuutuksen piiristä pois. Pitääpä pistää töpinäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän puumerkin käynnistäsi, kiitos!