keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Hopotuksessa Erisan

Pääsin Hopottajat -suosittelupalvelun kautta testaamaan Erisanin uutta silmänympärysvoidetta ja kosteuttavaa kuorintaa.

Erisan silmänympärysvoide



Näin voidetta kuvaillaan: "A- ja C-vitamiineja sisältävä, uudistava silmänympärysvoide edistää herkän ja ohuen silmänympärysihon uusiutumista ja ennaltaehkäisee juonteiden syntymistä. Sisältää lisäksi E-vitamiinia sekä hyaluronihappoa, jotka vahvistavat ihon omaa kosteustasapainoa ja joustavuutta. Allantoiini rauhoittaa herkkää silmänympärysihoa."

Kokemukset viikon käytön jälkeen: silmänympysvoide:

  • iho tuntuu pehmeältä, mutta ei kosteuta syviä panda-alusiani tarpeeksi hyvin
  • imeytyy nopeasti

Erisan kosteuttava kuorintavoide


Näin kuorintavoidetta kuvaillaan: "Hellävaraisesti kuorivat mikrorakeet poistavat kasvoilta kuollutta ihosolukkoa sekä epäpuhtauksia. Tuote sisältää panthenolia sekä glyseriiniä, jotka rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa. Tuloksena on kirkas, puhdas ja kaunis iho. Sopii kaikille ihotyypeille, myös kuivalle ja herkälle iholle. Ei sisällä hajusteita, väriaineita eikä parabeeneja."

Kokemukset muutaman käyttökerran jälkeen:

  • kuorintavoide jättää ihon pehmeäksi
  • kuorinta tuntuu hellältä, mutta silti tehokkaalta  

Erisan-uutuustuotteet ovat hajusteettomia, väriaineettomia eivätkä sisällä parabeeneja, josta iso plussa. Useat kasvojenhoitotuotteet ovat todella vahvasti hajustettuja, josta en pidä yhtään.

Yhteenveto:
Molemmat Erisan-uutuudet ovat miellyttävän tuntuisia tuotteita, joista kuorintavoide voisi jäädä jopa vakituiseen käyttöön. Silmänympärysvoide ei kosteuta minun tarpeisiini riittävästi. Mutta. Jokin pakkauksissa tökkii. Niiden ulkoasussa tarkemmin ottaen. Ne ovat jotenkin halvan ja arkisen oloisia, ja itse kaipaisin kauneudenhoitoonkin jotakin kaunista. Jos puhutaan vihreästä ja valkoisesta, on se mielestäni hyvä yhdistelmä ihonhoitotuotteisiin, mutta esim. Madara yhdistää merkkinä nämä kauniimmin ja tyylikkäämmin, vai mitä olette mieltä esim. Pihlaja-voiteesta (josta on tullut suuri suosikkini):

Tutustu uusiin tuotteisiin Hopottajien sivuilla: http://www.hopottajat.fi/erisan/

Kuvien lähde: Valmistajien kotisivut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän puumerkin käynnistäsi, kiitos!