lauantai 15. helmikuuta 2014

Mopolle kävi vanhanaikaisesti...

Ihana Anna kutsui meidät ystävänpäiväksi lempi-lastenvaatemerkkini Nosh Organicsin vaatekutsuille kotiinsa. Uusi mallisto himotti jo valmiiksi, saati sitten nähdä Annan perheen uusi, tilavampi koti. Anna kertoi päivän olleen kiireisen, joten nappasin mukaan mini-suklaamuffinseja. Olivatpa muuten hyviä, vaikka itse sanonkin. Turvauduin itsekin tällä kertaa gluteenittomaan valmistaikinaseokseen, johon piti lisätä vain sulatettua rasvaa ja munia. En uskaltanut varautua isompiin leipomistalkoisiin, saihan perheemme pienin viisikuukautispiikit leivontapäivänä. Olipa ihana tavata sielunsisko Eevikin lapsineen.

Ihastuttava Marika (jonka kanssa jutellessa tuntui siltä, kuin olisimme tunteneet aina) esitteli vaatteet, joita jo rekissä kuolasin. En olisi malttanut millään istua paikoillani, vaan olisin halunnut heti päästä hypistelemään uusia vaatteita. Yleensä en jaksa ymmärtää hypettämistä jostakin vaatemerkin uudesta sesongista jopa kuukausia tai viikkoja etukäteen. En vain osaa. Mutta nyt olen Rakastunut. Isolla r-kirjaimella. (Noshin lisäksi rakkauksiini kuuluu myös Villervalla.)

Miksi fanitan Noshia?

  • Merkki on suomalaisen perheenäidin, Hannan suunnittelema.
  • Ihanat kuosit koukuttavat.
    Oivalle tilasin ihan alkuun ihanan norsukuosisen bodyn, joka on suureksi harmikseni jäämässä nyt pieneksi (Oiva on siirtymässä bodeissa kokoon 80 ja edelleen hänelle menisi nippanappa Noshin body kokoa 62/68.). Onneksi seuraavan koon bodeja on kaksin kappalein odottamassa.
  • Vaatteet ovat nerokkaita suunnitelutyön helmiä.
    Näistä mainittakoon mahtava mitoitus. Ovat sopivan kapeita ja esim. bodyissa on jatkopala suoraan ommeltuna vaatteeseen ja hihoissa on oikeasti kääntövaraa eli käyttöikä on todella pitkä. Samoin housuissa on tosi pitkä resori ja mahdollistaa näin jopa vuoden käyttöajan.
  • Materiaali on kansainvälisestikin sertifioitu Ökö-tex- sekä GOTS-merkein. Nosh-tuotteet valmistetaan kaukoidän sijaan EU-alueella, jossa tilat ja työskentelyolosuhteet ovat hyvin valvottuja.
  • Materiaaleissa on luomupuuvillan ohella elastaania, joka lisää käyttömukavuutta entisestään. Tämä on toteutettu käyttäjien toiveesta. Mikä iso merkki ottaisi näin käyttäjät huomioon ja tekisi tuotteisiinsa muutoksia saadun palautteen pohjalta?
  • Kaikesta tästä huolimatta vaatteiden hinta on kohtuullinen. Esim. housut 30€, paita 20€, pipo 15€. 

Tässä vielä herkkupaloja 2014 uudesta mallistosta, jotka tarttuivat meikäläisen ostoskoriin silmää räpäyttämättä.
Nosh-vaatteissa kiinnitetään huomiota yksityiskohtiin. Huomaa vino vetoketju, turkoosiset resorit (myös huppu on sisältä eriväristä trikoota). Housuissa on eripariset resorit ja vyötäisillä joustokumpparin lisäksi karkaamattomat kiristysnauhat.

Tilasin meidän perheen lapsille ja itselleni hurmaavat raidalliset kevätpipot. Tunnistaapahan lapset leikkipuistossa. L-koko mahtui minullekin päähän ja pienipäiset lapsemme saavat molemmat S-koon pipon käyttääkseen. Isämiehelle en sentään pipoa tilannut, se kai olisi jo noloa? Huomaa myös eripariset resorit housuissa, joka on mielestäni aivan hurmaava yksityiskohta!!

Upea, ihana lintuaiheinen kuosi. Pitkät resorit ovat tosi käytännölliset ja mahdollistavat pitkän käyttöiän. Kokemusta on! Materiaali joustofrotee (tai terryjogger, kuten Nosh sitä kutsuu) pysyy ihanan pehmoisena myös kuivausrummuttomassa kodissa.

Ihana valaskuosi hurmaa eri vaatteissa sekä pienen käyttäjän että äidin.

Melkein harmittaa, ettei tätä kuosia ollut valikoimassa Oivan ollessa pikkuvauva. Olisin tilannut sen ehdottomasti. No, ehkä lähipiiriin syntyvä pieni saa nämä päällensä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän puumerkin käynnistäsi, kiitos!