torstai 21. elokuuta 2014

Stadionilla

Ensin oli Toto Ratinan stadionilla 2007, sitten U2 kaatosateessa 2010, sitten Muse ihanan fanin Eevin seurassa viime kesänä. Tänä kesänä lavalle nousi Cheek.

Tämäkin lähti viattomasta läpän heitosta syyskuisten vauvojen äitien Facebook-ryhmässä ja nyt meitä oli viisi viime syyskuussa lapsensa saanutta mutsia nauttimassa ainutkertaisesta show'sta stadionilla. Sinänsä Cheek ei aivan kuulu lempiartisteihini, mutta odotin elämystä. Olihan tolaisuutta niin hyöetetty medioissa etukäteen. 

Ensin kävimme nauttimassa ruumiin ravintoa hyvässä ravintolassa ja sitten suuntasimme kohti stadionia puheen pulputessa vauvoista aviomiehiin, musiikkimausta lempiruokiin, ensitreffeistä avioliittoon, kodinlaitosta meikkaamiseen. Edeltä käsin ajattelin, että artisti laittaa kaikkensa peliin ennen tulossa olevaa keikkataukoa. 

Ja niinhän se olikin. SHOW isoilla kirjaimilla. Varsinaista silmäkarkkia. Oli hauska seurata etäältä lipan alta alhaalla kentällä olevia bileitä. Yleisö söi artistin kädestä ja lauloi biiseissä mukana korviahuumaavalla tavalla. Vin vain kuvitella millainen olo on olla lavalla, kun 40 000 ihmistä laulaa mukana kaatosateessa SUN biisiä. Cheekin biisit oli sovitettu isolle lavalle, hiphop-genreä venyttäen kaikista suunnista. Lavalla vilisi vieraita, Katri Helenaa, Sami Saarta, Eriniä, Jussi69:ä (jokanveti huikean rumpusoolon) vain muutamia mainitakseni. Kiiltokuvamaisen Cheek-kuvan takaa paljastui oikea ihminen. 

Kyllä. Oli oikea ratkaisu lähteä mukaan. Tohdin sanoa, ettei kukaan muu kotimainen artisti pysty tällä hetkellä samaan. Kukaan. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän puumerkin käynnistäsi, kiitos!