torstai 17. lokakuuta 2013

Lastenklinikalta iltaa

Olen lenssuillut reilun viikon. Ehdin jo iloita, että tauti ei tarttunut meidän perheen pieniin. No, nuolaisinpa liian aikaisin.

Viime yö oli tosi levoton. Luulin, että poika ähkii mahaansa. Jatkuvasti. Meillä ei nukuttu yöyhden jälkeen. Aamulla poika oli edelleen itkuisa ja hengitys alkoi rohista. Mamma tajusi vihdoin mitata lämmön ja kun se näytti kolmekasia ja puolta, saimme pika-ajan arvauskeskuksesta. Tk-lääkäri lähetti meidät Lastenklinikalle.

Pieni mies on kovin kröhäisä ja limainen. Kuumetta on edelleen. Tänään suurin osa maidoista on tullut liman kanssa ylös ja pieni parka on ollut kovin voipunut ja pipi. Ihan itkuksi on pistänyt vanhemmille.

Keuhkokuva on onneksi ok, samoin verikokeet. Pieni ukko saa kanyylilla sokereita, kun maitoa on uponnut huonosti tänään. Lääkäri määräsi meidät yöksi osastolle. Onneksi saan jäädä torkkumaan yöksi tänne, kotona vain itkisin ja ikävöisin. Huomenna sitten katsotaan, mikä on pienen rakkaan vointi. Ja taas mamma itkustaa. Toivoa olisi päästä viikonlopuksi kotiin. Pitäkää peukkuja!

2 kommenttia:

  1. Peukut pystyssä! Varmasti todella ikävää joutua noin pienen kanssa tuollaiseen tilanteeseen. Vaikka ei sitä isommillekkaan soisi. Kaikki kivut ottaisi itselleen,jos se vain olisi mahdollista. Onneksi olette hyvässä hoidossa nyt! tsemppiä!

    VastaaPoista

Jätäthän puumerkin käynnistäsi, kiitos!