perjantai 17. tammikuuta 2014

4kk neuvola takana

Ehdin vasta nyt koneelle naputtelemaan neuvolakuulumisia. Meillähän oli neuvola kahtena peräkkäisenä päivänä, kun lääkäriä ei saanut millään mahdutettua samalle päivälle terveydenhoitajan kanssa. No, ei se mitään.

Oiva sai neuvolassa vain kehuja. Kuulemma harva nelikuinen on yhtä seurusteleva ja jäntevä kuin hän. "Suloinen, seurallinen ja touhukas poika. Käyttää ääntään monipuolisesti (LOL), hyvä jäntevyys." Ei valittamista. Mitat yllättivät taasen.

Oiva on nyt samankokoinen kuin siskonsa kahdeksankuisena. Tiedän, ettei vertailua saisi tehdä keskosena syntyneen ja täysiaikaisen välillä, koska luonnollisesti erot ovat suuret kaikessa. Mutta väistämättä sitä vertailua tekee. Uudet mitat ovat komiat 7470g ja 69,5cm. Ei siis ihme, että vaatteet jäävät tosi nopeaan pieneksi. Luullaanpa Oivaa usein paria kuukautta vanhemmaksikin.

Tässä taannoin sattui hassu juttu. Ostin Oivalle vaatepaketin Naamakirjan lastenvaatekirppikseltä. No, paketin koko on 80-86cm. Myyjä kyseli, että minkä ikäiselle vaatteet ovat tulossa ja kun kerroin, että ne mennevät käyttöön noin puolivuotiaana, oli hän todella hämmästynyt. Saa nähdä, missä vaiheessa PIKKUveli menee siskonsa ohi koossa. Luulenpa, että ehkä jo ensi talvena muksut käyttävät samankokoista haalaria. Huimaa!

1 kommentti:

  1. Itse olen käyttänyt 60cm vaatteita reilusti puolivuotiaaksi, poika 4kk käyttää 74cm :)

    VastaaPoista

Jätäthän puumerkin käynnistäsi, kiitos!