perjantai 3. tammikuuta 2014

Juhlajuomaa lasten malliin

Saimme Hopottajien kautta testattavaksi kuusi lasten juhlajuomaa. Mitä ne oikein ovat?

Lasten juhlajuomat ovat alkoholittomia kuplajuomia ja ne sopivat kaikenikäisille lapsille. Kaikki juomat ovat C-vitaminoituja eikä niihin ole lisätty makeutusaineita. Yhdeksästä eri teematuotteesta löytyy kuusi erilaista makua. Runsaasta valikoimasta löytyy varmasti suosikki jokaiselle pienelle juhlijalle. Pullot ovat tosi näyttävän näköisiä, vai mitä pidätte?


Lasten juhlajuomia myyvät esim. hyvin varustetut kaupat ketjusta riippumatta ja ne kustantavat 4,5€ - 5€/ plo.

Meidän piti järjestää oikein maistelukekkerit. No, mitäpä kävi? Kliseisesti toisen perheen kaatoi petiin vatsatauti, toisen auto meni rikki. Kun yritimme uudestaan, tällä kertaa lenssu oli kaatanut porukan peittojen alle sairastamaan.

Saimme vain yhden isomman testausmahdollisuuden. Vein pullot Ainon hoitopaikkaan, jossa kriittiseen testiraatiin kuuluivat seitsemänvuotias (iltapäiväkerholainen) tyttö, viisivuotias tyttö, kolmevuotias poika sekä toinen Ainon ikäinen tyttö. Testissä olivat Autot-juoma, joka on mansikan makuinen ja Muumi-juoma, joka maistui mustikka-vadelmalle. Juomia maistelivat myös hoitaja ja hoitajan parikymppinen tytär. Lapset kritisoivat juomien kuohumista ja kun kuplat oli poistettu, juomatkin maistuivat "paremmalta". Näyttävät pullot ihastuttivat kovin lapsia, mutta kaikki lapset tuumasivat maisteluiden lopuksi "tavallinen mehu on parempaa". Aikuiset kiittelivät makujen "aitoutta" ja juomien vähäsokerisuutta. Miinusta saa myös se, että ainoastaan muumijuomat olivat suomalaisia, muut ulkomaalaisia.

Avasimme yhden pullon kotonakin. Omenanmakuista prinsessajuomaa, totta kai. No, eipä maku vakuuttanut meitäkään. Aino ei juonut edes hänelle kaadettua lasillista loppuun saakka.

Kenelle juhlajuomia sitten suosittelisin? Ala-asteikäisille lapsille, jotka ovat tottuneet juomaan hiilihapollisia juomia. Pullojen kuviointi on aika lapsekas, joten teineille ei pullo todennäköisesti kuitenkaan kelpaa. Alkoholittomista juomista pitävät aikuiset pitivät makua ihan hyvänä, jos ei etikettejä oteta huomioon.

Lue lisää juhlajuomista: http://www.hopottajat.fi/lastenjuhlajuomat/

Jos haluat mukaan Hopottajaksi testaamaan kampanjatuotteita tai -palveluita maksutta, liity nyt: http://www.hopottajat.fi/suosittelijalle/liity-suosittelijaksi/?id=5328&sha=4903bf9a9eb7a81053322ed599ce6075e4dc1a8f

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän puumerkin käynnistäsi, kiitos!