keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Oireita?

Minä alan olla todella kyllästynyt sairastamiseen. Kuukauden päivät olen ollut enemmän tai vähemmän kipeä. Huomenna menen taas lääkäriin. Ehdin olla antibioottikuurin jälkeen kolme päivää "terve", kunnes yskä iski entistäkin pahempana. Kuulostan kuulemma siltä, että seuraavalla yskäisyllä mukaan tulevat myös keuhkot. Mukaan estradille ovat astuneet myös astmaoireet, kipuilevat korvat ja aivan tukossa ja lukossa oleva pää. Jospa lääkäri keksisi jonkun keinon saada minut kuntoon. Olisi jo aika.

Toki päällä oleva tauti vie voimat, mutta olen alkanut miettiä, että voiko jatkuvan, pohjattoman väsymykseni takana olla muutakin kuin lenssu, töihinpaluu ja fibromyalgia? Olkoonkin, että noissakin on jo riittämiin ja ettei kolmiodraama työ-perhe/parisuhde-arjen aloitus ei ole ollut ihan kivutonta, ainakaan meikäläiselle. Tyttö tuntuu sopeutuneen hoitoon enemmän kuin hyvin.

Voisin nukkua kaksitoistatuntisia öitä ja silti olen jatkuvasti väsynyt. Tuntuu, ettei ajatus kerta kaikkiaan juokse. Unohtelen itsestäänselviä asioita ja esim. lähettämiäni sähköposteja. On tosi noloa tunnustaa, etten muista, mitä kirjoitin eilen lähettämääni meiliin. Aivoni tuntuvat kerta kaikkiaan olevan jossakin ihme hyytelötilassa. Kurkussa on jatkuvasti pala ja normaalistikin matala verenpaine on vajonnut vieläkin alemmas. Välillä mietin, kuvittelenko vain? No, toivottavasti lähipäivinä saan selvyyttä molempiin asioihin.

P.S. Kuka näitä laskee, mutta enää reilut kaksi vuorokautta isämiehen kotiinpaluuseen!

4 kommenttia:

 1. Voi kurjuus! Tsemppiä ihan kovasti ja nostan kyllä hattua kuinka hyvin jaksat kaikesta huolimatta.

  En halua alkaa neuvomaan, mutta siskollani todettiin juuri kilpirauhasen vajaatoiminta. Oireina oli jatkuva sairastelu (vastustuskyky heikentyy ja kaikki taudit kerätään), pohjaton väsymys sekä tuo pala kurkussa - olo (!!) ja muitakin oireita joita en tähän viitsi listata. Löytyy kyllä oirelistasta jos vähän kuukkeloi :) Lääkäri ei ollut ottanut tosissaan mutta siskoni vaati testit ja siellähän se sitten paljastui.

  Toivon sinulle pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ada. Kyllä minäkin olen kilpparia epäillyt. Etenkin, kun sitä vaivaa tuntuu löytyvän suvustakin.

   Poista
 2. Paljon tsemppihaleja ja pikaista paranemista täältä! Nyt vain kun nuo kaksi vuorokautta menisi nopeasti. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Eevi! Tänään enää vuorokausi!!

   Poista

Jätäthän puumerkin käynnistäsi, kiitos!