torstai 4. lokakuuta 2012

Vapaailta

Olemme isoäitien patistamina viettäneet isämiehen kanssa monta monituista laadukasta vapaailtaa. Milloin ollut tiedossa erinomaista ruokaa, milloin elokuvaa, milloin teatteria. Mitä meidän milloinkin on tehnyt mieli tehdä.

Nyt on koittamassa jännittävät paikat. Marraskuussa juhlimme neljättä hääpäiväämme. Ihana Isämieheni lahjoi minua syntymäpäivänäni, ja antoi lahjakortin Haikon kartano -viikonloppuun. Päätimme jo kesällä vanhenemistani juhliessamme ajoittaa lahjakortin käyttö hääpäivämme tienoville. Mikä tuosta tekee jännittävän? Kun me menemme nauttimaan kahdenkeskisestä ajasta, tyttösemme menee ensimmäistä kertaa yökylään mummilaan. Aino on ollut pisimmillään yhdeksän tuntia jomman kumman mummin hoidossa, mutta ei vielä kertaakaan yökylässä. Meillä ei ole ollut tarvetta saada pidempää kahdenkeskistä aikaa. En paheksu niitä vanhempia, jotka ovat jo aiemmin laittaneet pilttinsä yökylään. Kukin tavallaan, tässäkin asiassa.

Nytpä mietin, mitä tuolloin teemme? Ensiksikin minua houkuttaa mennä johonkin kauneushoitoon. Olen käynyt viimeksi kosmetologilla... en edes muista, niin kauan siitä on. Ihoni voisi kaivata jotakin hemmotteluhoitoa. Toki kylpylän altaatkin tuntuvat houkuttelevilta, samoin illalla odottava ihana illallinen kahden. Mutta mitä sitten? Vaikka tyttäremme nukkuukin pääosin yönsä läpi ilman herätyksiä, on univelkaa silti kertynyt. Luulen, että kun olemme päivän nauttineet kylpylän antimista, ja sen jälkeen herkutelleet vatsamme täyteen muutaman viinilasillisen kera, on houkuttelevinta painaa päämme hotellin sileisiin lakanoihin ja nukkua piiiiitkään. Ah, miten romantillista, eikö totta?

5 kommenttia:

 1. Oo, tehän tuutte siis aivan tänne meidän "naapuriin". Jos oltaisiin kotona viikonloppuna, niin kutsuisin pullakahville. Mutta tulkaa joskus ihan oikeasti sitten tytön kanssa. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä mieluusti tulemme kahveelle, me kun käydään vähintään kaksi kertaa vuodessa teidän kotikulmilla.

   Poista
  2. Meillä on tuo yksi kiva alue tosi lähellä. Monta syytä siis tulla käymään. Pistetään Facebookissa suunnitelmat pystyyn? ;)

   Poista
  3. Näin tehdään. Ainakin ennen joulua pitää eräästä nimeltämainitsemattomasta tehtaanmyymälästä tulla hakemaan jouluherkkuja :-P Ja toki jotakin pientä joululahjoiksikin.

   Poista
  4. Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta. Täällä mie vielä olen aika orpona, joten seura tekisi hyvää. :-) Pidä minut ajantasalla, kun olet suunnittelemassa reissua tänne.

   Poista

Jätäthän puumerkin käynnistäsi, kiitos!