maanantai 17. syyskuuta 2012

Täh?

Satuinpa katsomaan blogini tilastoja. Kiva, kun teitä käy täällä päivittäin niinkin paljon.

Kun päädyin katsomaan hakusanoja, joilla blogiini on päädytty, en tiedä, pitäisikö itkeä vai nauraa. Ihmetystä joka tapauksessa aiheuttavat nämä muutama googletus, joilla blogiini on päädytty:

cloudberry excellength mascara
En ole postannut tästä Lumenen ripsiväristä, koska ko. merkin ripsivärit eivät erityisemmin kuulu suosikkeihini. Minulla on kohtalaisen tuuheat ripset, mutta eivätpä ne näytä kovin kummoisilta miinus yhdeksän lasien takaa.

inspiration konsepti
Anteeksi, mikä?

itse tehty hemmottelu äidille
Keksin montakin tapaa hemmotella äitiä. Ei se ole mitään rakettitiedettä eikä tarvitse olla suurta tai hienoa. Minua liikuttaa kaupan valmista kukkapuskaa enemmän luonnosta poimittu yksittäinen kukkanen. Kun tiedän, että se on erityisesti minulle rakkaudella valittu.

johanna iivanainen hiljennä minut pelkät sanat
Johanna laulaa kuin enkeli. Hänen laulunsa Kadotaan uneen toimii meillä unilauluna Ainolle. Joka ilta kaunis laulu soi soittimesta ja laulan Aino sylissä tyttösellemme unilaulun, jonka jälkeen Isämies vie hänet unten maille.

katkerat kotiäidit
Ei kai kukaan oikeasti tunnusta olevansa katkera kotiäiti? Tai jos tunnustaa, pitäisikö asialle tehdä jotakin?

2 kommenttia:

 1. Hei, hyvä blogi (täällä myöskin kesäkuussa 2011 syntynyt natiainen)! Voisitko lisätä blogisi myös Blogilistalle? Oon niin old school, et lukisin tätä mielummin sitä kautta (nyt jää hyvät postaukset oikeastaan kokonaan lukematta)..

  Ja toi resepti-pdf menee täälläkin käyttöön, kiitos! :)

  -Anni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anni, kiitos kommentistasi. Toiveesi on nyt toteutettu ja blogi löytyy myös blogilistalta: http://www.blogilista.fi/blogi/kahdesta-kolmeksi/92872

   Poista

Jätäthän puumerkin käynnistäsi, kiitos!