Anoppi soitti aamulla ja kysyi, onko meillä suunnitelmia päivälle. Päätimme kutsua hänet päivälliselle ja hemmotella häntä kauden sesongin herkuilla neljän ruokalajiny voimin.
Menumme aloitti kukkakaalisosekeitto, joka sai jujunsa Koskenlaskija-sulatejuuston viherpippuri-version mausta.
Kuva: Kotikokki.net
Kuva: Yhteishyva.fi
Pääruuaksi valmistimme kauden sesongin suuresta herkusta, kanttarellista. Teimme kanttarelli-pyttipannua uppomunalla. Resepti löytyy HS:n Ruokatorstai-kirjasta (jossa on aikavirhe, uppomunaa ei todellakaan keitetä kymmentä minuuttia, vaan kolmesta - neljään minuuttia). Resepti löytyy myös verkosta. Me myös jätimme omasta versiostamme kerman pois.
Ilta huipentui Ruoka-Pirkasta löytämääni Kuningatar-keksikakun testaukseen. Rakastan uusien reseptien etsimistä ja niiden kokeilua. Usein vielä testautan uusia reseptejä vierailla. Onnea tai ei, mutta tähän asti ovat kaikki kokeilut (onnekseni) onnistuneet.
Kuva: Pirkka.fi
Namnam. Kyllä nyt kelpaa köllöttää sohvalla ison Rakkaan vieressä vatsa herkkuja pullollaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätäthän puumerkin käynnistäsi, kiitos!