keskiviikko 15. elokuuta 2012

Odotahan vaan...

Olin tänään työyksikköni ensi vuoden suunnittelupäivässä. Koin tärkeäksi, että olen paikalla, vaikka se tarkoittikin yhden lomapäivän siirtoa hamaan tulevaan. Sain tietää, mitä kaikkea yksikkömme pään menoksi (mukaan lukien itseni) on suunniteltu. Oli mahtavaa päästä kärryille siitä, mitä erilaisia projekteja eteen on tulossa. Ehdin niitä nyt sulatella pari päivää ennen maanantaista töihinpaluuta. Muutama tuleva juttu sai jo sormeni kihisemään innosta.

Vaikka päivä oli antoisa ja työkavereita oli pitkästä aikaa kiva nähdä, eniten jäi mielen perukoille kaikumaan useammastakin suusta kuultu "odotahan vaan...". Kerroin, kuinka hienosti meillä nykyisin nukutaan yöt (lähes poikkeuksetta klo 19 - 07 keskeytyksettä), kuinka hyvin nykyisin ruoka uppoaa (ennätysmäiseen tahtiin) ja kuinka upeasti hoidon aloitus on mennyt. Ihan kuin en saisi nauttia näistä NYT hyvin olevista asioista, vaan isompien lasten mammat yrittivät piirtää mieleeni kauhukuvia uhmaikäisen nukutus- ja syömisongelmista, saati sitten hoitoonjäämisraivareista. Turhaan yrittivät. Minä nautin NYT tästä hetkestä. Tiedän, että haasteita tulee jatkossa. Sen verran temperamenttinen tuo jälkikasvumme on osoittanut olevansa. Mutta kannan niitä vasta sitten, kun asia on meillä ajankohtainen.

3 kommenttia:

 1. Onpa tosi hienoa miten kaikki on sujunut! On iso asia että lapsi viihtyy hoidossa. Oma 1v2kk on vielä kotona, suunnittelen vasta että kokeilemme osallistumista puistotätitoimintaan. Puistoon jättäisin häntä max tunniksi max kolme kertaa viikossa ja lenkittäisin sillä aikaa sekä koiran että itseni.
  Tuo mainitsemasi seitsemän viikon ruokalista kuulostaa kiinnostavalta, haluaisitko jakaa sitä täällä ja kertoa mitä vaihtelevia ruokia olet listalle keksinyt? Nimimerkillä ruuanlaitto on tuskaa...heh. terkuin Hanna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna kommentistasi! Ajattelin laittaa ruokalistan tänne jakoon, kun saan sen viimeisteltyä. Katselin esimerkkilistoja koulujen sivuilta ja muokkasin sen sitten niiden pohjalta haluamakseni.

   Poista
  2. Kiva, jään odottamaan! Ideat ruuista, jotka sopivat taaperolle ja samalle äidillekin ovat kovasti toivottuja. Hanna.

   Poista

Jätäthän puumerkin käynnistäsi, kiitos!