tiistai 16. heinäkuuta 2013

Hyviä uutisia

Tämä päivä on ollut hyvien uutisten päivä.

Aloitin aamuni tavalliseen tapaan, tsekkaamalla NaamaKirjan ja meiliboksin. Varsinkin nyt, serkkutytön LA:n ollessa huomenna, NaamaKirjaa tulee vilkuiltua lähes neuroottisen tiiviisti. Meiliboksissa odotti ihana yllätys, Nyt kun olet siinä -blogin Ada ilmoitti minun voittaneen blogiarvonnassa. Minun, jota hyvin harvoin lykästää missään kilpailuissa. Kiitos ja kumarrus. Ajoitus ei olisi voinut osua paremmin nappiin, koska pari kertaa olen jo ollut tilaamassa sekä juomapulloa että kestokassia Ipanaiselta, mutta yleensä joku on tullut häiritsemään, ennen kuin olen saanut kaivettua pankkitunnarit esiin.

Sitten menin neuvolalääkärin vastaanotolle kohdunkaulan tsekkaukseen. Vaikka päivittäin ilonani on alkanut olla myös napakampia supistuksia niiden kovottelujen lisäksi, eivät ne ole onneksi edelleenkään saaneet mitään kohdunkaulalla aikaiseksi. Se on täysin kiinteä ja pitkä. Lääkäri oli vähän huolissaan satasessa pyörivästä leposykkeestä, mutta itsediagnosointina pidän sitä vain kropan tapana reagoida matalaan verenpaineeseen ja hemoglobiiniin. Hän kuitenkin laittoi kyselyn Naikkarin sisätautipuolelle, että pitäisikö asiaa seurata sen kummemmin. Tod.näk. ei, luulen ma. Mutta mikä parasta: sain kuulla ja nähdä jopa omin silmin ultralaitteen näytöltä, että Myttynen on kääntynyt pää alaspäin! Hiphei huraa!! Tokihan hän ehtii vielä kiepsahtaa takaisin perätilaankin (nyt rv 32+0), mutta iloitsen siitä, että Myttynen ei ole kuunnellut pari viikkoa sitten kuultua "ei tämä enää täältä syvältä lantiosta käänny mihinkään" arviota. Nyt uskallan jopa alkaa haaveilla alatiesynnytyksestä uudelleen. Minä kun ehdin moisen haaveen heittää jo romukoppaan, kun kuulin, että tulokas on tiiviisti perätilassa ja LA:n painoarvio on lähempänä viittä kuin neljää kiloa.

Näitä hyviä uutisia kävimme juhlistamassa Kakkugalleriassa. Suosittelen lämpimästi kaikille. Tilasimme ko. paikasta Ainon nimiäisten kakun, jota ylistivät kaikki svieraat. Nyt herkuttelimme "vain" kakkupalasilla. Suosikkini on edelleen cassis-suklaakakku. Onpa paikassa tarjolla myös makean ystäväville superherkullinen kakkubuffet Fredrikinkadun ja Erottajan kahviloissa. Eikä hintakaan päätä huimaa: kakkubuffee kahvilla/teellä 11,90€ ja erikoiskahvilla kaksi euroa enemmän.

Nyt, kun sain lääkäriltä hyviä kuulumisia, lähdemme koko perhe (vahvistettuna molemmilla mummeilla) Satakuntaan viettämään mökkilomaa. Ah, ihanaa!!

4 kommenttia:

  1. Ihania kuulumisia! Onnea ja toivottavasti hyvä meininki on jatkunut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä meininki jatkuu masussa, mutta mamman olo alkaa olla aika tukala. Alan jo toivoa, että lapsonen ei viihtyisi mahassa aivan LA:n asti...

      Poista

Jätäthän puumerkin käynnistäsi, kiitos!