sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Sairaalakassia?

Jossakin odotusaiheisessa viikkokirjeessä ehdotettiin sairaalakassin valmistelemista. Jotenkin todellisuus iski nyt. Ainon syntymäviikkoihin on aikaa enää neljä viikkoa, täysiaikaisuuteen kuusi. Olen vähitellen tehnyt itselleni pitkän listan asioita, jotka haluan saada valmiiksi ennen synnytystä, joten tekemistäkin riittää. Viime viikonloppuna kävimme Ikeassa ostamassa toisen vaatekaapin Ainon vaatekaapin rinnalle. Se pitäisi vain koota.
Kuva: Ikea.fi

Meille kotiutui tuo kaappi kahdella poikkeuksella. Isot ovet ovat myöskin koivunväriset ja alaosassa on iso laatikko noiden kahden pienen tilalla. Ainolla on ollut tähän asti saman Stuva-sarjan matalampi kaappi, ja se on osoittautunut käteväksi.

Parhaillaan odottelen sekä ompelukonetta että saumuria takaisin huollosta, jotta voisin vähän tehdä ompeluhommia. Sitten pitäisi vielä pestä Ainolta pieneksi jääneistä vaatteista uniseksit mallit odottamaan käyttäjäänsä kaappiin.

Sairaalakassin suhteen olen taikauskoinen. Viimeksi pakkasin sen 34+6 ja Aino syntyi vain muutaman päivän päästä. Silloin minulla ei ollut mitään oireita vesien menosta, eikä ole nytkään. Mutta joku mörkö tuolla takaraivossa muistuttelee parin vuoden takaisista tapahtumista. Pakkaan kassin vasta 34 viikon jälkeen, kun selviää, miten päin Myttynen majailee mahassa ja millä viikolla synnytystapa-arvio on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän puumerkin käynnistäsi, kiitos!