lauantai 31. maaliskuuta 2012

Viisi asiaa

Monissa blogeissa on kiertänyt kaksi haastetta. Kerro, mitkä viisi asiaa/ tavaraa hankkisit, jos raha ei olisi este. Toinen on kerro kymmenen asiaa itsestäni. Näistä kerron seuraavassa postauksessa.

Mitkä viisi asiaa/ tavaraa hankkisit?
1. Isompi koti
Asumme nyt kohtalaisen väljästi reilu kuusikymmentäneliöisessä kolmiossa. Tulevaisuudessa perheemme lienee nelijäseninen, ja toivoisin, että molemmilla lapsilla olisi tulevaisuudessa oma huone. Olisi myös ihanaa, jos olisi vierashuone, ettei yövieraita tarvitsisi nukuttaa sohvalla.

2. Mökin laajennus/ lisärakennus
Tämä meillä on jo suunnitteilla, vaikkei lauantain lottoarvontaa ole edes vielä tehty. Mökkimme on kohtalaisen pieni ja käy jo nyt meille ahtaaksi. Suunnittelemme tontille saunarakennusta, jossa olisi tupa ja mahdollisesti myös alkovi vieraiden yövyttämistä varten. Jos rahaa olisi vapaasti käytettävissä, todennäköisesti laajentaisimme nykyistä mökkiä, tuunaisimme varasto/halkovaja/huussirakennusta ja entraisimme mökille tulevaa tietä.

3. Matka
Olen matkustanut lapsena todella vähän. Sikäli ymmärrettävää, ettei yksinhuoltajaäidillä ollut juuri varaa matkoihin. En silti koe jääneeni paitsi mistään. Maailmanmatkaaja-mieheni on tutustuttanut minut matkailun ihmeelliseen maailmaan ja haaveilen aina uudesta matkasta. En haikaile kaukomaille (Japani poislukien). Minua kiehtoisi reissu Kroatiaan. Tai edes sinne Berliiniin, joka jouduttiin perumaan Ainon sairastelun takia.

4. Vaatekaapin uudistus
Kävin viime viikonloppuna läpi jokaikisen omistamani vaatekappaleen ja ISO kasa vaatteita lähti kiertoon eteenpäin äidilleni, kummitädilleni ja serkulleni. Vaatteita jäi enää muovikassillinen UFF:n laatikkoon pudotettavaksi. Jos minulla olisi vapaasti rahaa käytössä, ostaisin laadukkaita, ajattomia käyttövaatteita kaappiin enemmän. COS ja Marimekko olisivat hankintalistallani ensimmäisinä. Samalla uusisin kenkävalikoimaani. Minun kun on tosi vaikea löytää itselleni sopivia kenkiä. Jos raha ei olisi The Issue, teettäisin sopivia kenkiä itselleni muutaman parin. Kun on kerran tullut jopa itketettyä myyjää kenkäkaupassa ongelmallisilla jaloillani.

5. Täyspuisia kalusteita
Nyt kotimme on sisustettu sekalaisella valikoimalla kalusteita. Jos rahasta ei tarvitsisi välittää, ostaisin täyskoivuisen kuuden hengen ruokapöydän. Tykkään nykyisistä tuoleistamme niin paljon, etten uusisi niitä. Pöytä riittäisi. Ostaisin myös uuden sohvapöydän, keinutuolin, lipastoja ja kirjahyllyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän puumerkin käynnistäsi, kiitos!