perjantai 29. kesäkuuta 2012

Blogipostia vol2.

Tänään hain postista kaksi pakettia. Toivoin toisen olevan toiselta blogimutsilta. Ja niinhän se olikin. Olen koko päivän ähertänyt, siivonnut, järjestellyt, puunannut, imuroinut, pessyt, kokannut, leiponut huomista tyttären yksivuotispäivää varten. Nyt makaan sohvalla aivan uupuneena. Kuvia ei nyt(kään) heru (kun en kerta kaikkiaan jaksa ottaa kameraa esille), mutta kiitokset tulevat nyt näin sanallisesti.

Tällä kertaa paketista löytyi tyttäreni mukaan nimettyä suklaata (ei nyt sentään, mutta nimikkosuklaa, mikä nimikkosuklaa :-). Suklaa on Dammenbergin suklaatehtaan tuttua, hyvää laatua. Tämän lisäksi lähettäjä oli pakannut mukaan muutamia suklaisia reseptejä, joita pitää ehdottomasti päästä kokeilemaan. Mitä pikemmin, sen parempi. Ehkä nyt kuitenkin toivun tämänpäiväisestä leipomussessiosta hetkisen ajan. Mutta juuri tänään minua ilostutti eniten Emännän jalkakylpysuola. Oltuani koko päivän pääasiassa keittiössä jalkojen päällä oleva (ehtoisa) emäntä, mikä tuntui illalla sen ihanammalta, kuin upottaa kintut lämpimään veteen ja tehdä jalkahoito kaikilla herkuilla. Jalkani todellakin kaipasivat tätä.

Ystäväkseni paljastui kauniin ja inspiraatioita herättävän blogin omistaja Niina Luova suo -blogista. Kiitän ja kumarran erinomaisesti valituista pakettien sisällöistä!

2 kommenttia:

  1. Kiva jos tykkäsit paketista! Nyt voin käydä ihan nimellä kommentoimassa, kun aiemmin kävin vain kurkistelemassa salaa :)

    VastaaPoista

Jätäthän puumerkin käynnistäsi, kiitos!