perjantai 29. kesäkuuta 2012

Muutoksia

Äitini kävi tänään meillä viihdyttämässä tyttöstämme, että minä sain ahertaa rauhassa. Viimeksi tapasimme kaksi viikkoa sitten. Äiti sanoi, että tyttö on muuttunut kahdessa viikossa isoksi lapseksi ja muutoksia on paljon. Eihän siihen itse kiinnitä huomiota, mutta onhan se totta. Tyttö kehittyy, kasvaa ja oppii nyt valtavalla tahdilla. Enää ei pysy edes kärryillä mukana, mitä kaikkea uutta ihan pariin viime viikkoon sisältyy. Näihin kuuluvat mm. ensimmäinen hammas, kovat raivokohtaukset, kiipeäminen, sana lamppu ja "tanssiminen". Ihana seurata, miten innoissaan tuo pieni on kaikesta uudesta. <3

2 kommenttia:

  1. Itselläni on samanikäinen 06/2011 tyttö ja allekirjoitan täysin tuon miten parissa viikossa oppimista tapahtuu hirveästi! Huomasin tämän itse kun olimme mökkeilemässä kesäkuun alkupäivinä ja nyt uudestaan juhannuksena. Asiat jotka eivät kiinnostaneet pari viikkoa aiemmin olivat nyt kiinnostavia, ja esim. taidot ruokapöydässä ihan toista kuin kuin silloin. Myös taito kommunikoida, vaikkakin ilman sanoja vielä, on huimasti kasvanut. Tämä on niin ihanaa ja palkitsevää seurata! Ihanaa kesää teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos anonyymi kommentistasi. Todellakin, oman lapsen kehitystä on ihana seurata. Kun toinen on niin innoissaan uusista taidoistaan. Minäkin toivotan teille ihanan aurinkoista kesää!

      Poista

Jätäthän puumerkin käynnistäsi, kiitos!