keskiviikko 14. elokuuta 2013

KK eli koosta ja kropasta

Mami Go Go:n aloittama, lähes koko mammablogimaailman läpi levinnyt upea A beautiful body -haaste on pyörinyt siitä postaaamisen jälkeen päivittäin mielessäni. Hyvällä tapaa. On ollut upeaa lukea eri äitien ajatuksia ja tuntemuksia omasta kropastaan, miten moni on vihdoin hyväksynyt itsensä ja vartalonsa vuosikausien taistelujen jälkeen.

Itse kun muistutan tällä hetkellä vatsapalloni kanssa enemmän sulavaa virtahepoa kuin ballerinaa, olen miettinyt asiaa myös "mitä raskauden jälkeen" -näkövinkkelistä. Olen kohtalaisen sinut kroppani. Toki on päiviä, jolloin tietyt asiat ottavat enemmänkin päähän, mutta onneksi ne jäävät vain yksittäisiin päiviin.

Mieleni halajavani uusia vaatteita. Selaan innoissani nettivaatekauppojen ihania syksyvalikoimia. Olenpa jopa kliksutellut ostoskoriakin täyteen, mutta. Kun ei voi etukäteen tietää, minkä kokoinen olen synnytettyäni. Mitkä olemassa olevista vaatteista ovat sopivia esim. kolmen kuukauden päästä, mitkä istuvat kauniisti vielä vuodenkin päästä? En viitsi tehdä virheostoja väärän koon vuoksi, vaan yritän malttaa mieleni.

Viimeksi, kun pumppasin maidon esikoiselleni, jouduin oikeasti katsomaan tarkkaan, mitä suuhuni panen. Puntarin viisari kun oli armoton, eikä suinkaan solahtanut helposti ennen raskautta -lukemiin. Mielenkiinnollla odotankin, mitä nyt tapahtuu. Jos pääsen imettämään, putoaako paino nyt nopeammin ja helpommin, vai jäävätkö ne kliseiset viisi kiloa kinnaamaan lanteilleni. Jos jäävät, tiputan ne sitten rauhassa ajan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän puumerkin käynnistäsi, kiitos!