sunnuntai 25. elokuuta 2013

Uusi ihminen

Otsikko hämää, perheemme ei ole vielä kasvanut nelihenkiseksi. Vielä. Nyt mennään rv37+5.

Mutta tunnen oloni kuin uudeksi ihmiseksi. Kävin perjantaina mammashiatsussa ja olo on sen jälkeen ollut kuin uudella ihmisellä. Hoidon aikana huomasi, miten kroppa on ollut ihan jumissa ja jotkut pisteet olivat selvästi arkoja. Lähellä käytiin jopa kipupistettä, mutta inhoan sellaisia sivelyhoitoja, jossa vain pehmeästi "lääpitään", koska tiedän, että mun kropalle sopii vain sellainen, että tuntuu kunnolla.

Jännä oli huomata, miten selvästi tiettyjen akupisteiden painanta pisti supistelemaan ja hoitajakin huomasi sen. Hoito teki vaivaiselle kropalle ja pääkopalle todella hyvää. En edes muista, milloin olisi viimeksi ollut näin rentoutunut ja hyvinvoiva olo.

Shiatsuhoitaja sanoi, että maha on selkeästi laskeutunut. Ja hoidon aikana tunsin, kun hän teki alaspäin suuntaavaa liikettä, että Myttynen oikein porautui lantioon. Vaikka yö ovat todella risaisia ja konekivääritulen lailla kroppaani hellivät ennakoivat supparit vain tihenevät, sain perjantaisesta hoidosta niin paljon voimia ja hyvää buustia, että nyt taas jaksaa. Oikein tunsin, miten veri kohisi koko kropassani hoidon jäljiltä ja mieskin kysyi perjantaina töistä tullessaan "kuka on vaihtanut noita-akan tilalle oman vaimoni?". Menen ensi viikolla uudestaan. Voin kyllä lämpimästi suositella kenelle tahansa.

Minä en hyödy ko. hoidon mainostamisesta mitään. Tämä ei ole maksettu mainos, enkä saa sanoillani alennusta hinnoista. Tahdon vain hehkuttaa muillekin sitä olotilaa, jonka hoidosta sain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän puumerkin käynnistäsi, kiitos!