maanantai 12. elokuuta 2013

Lomanlopettajaiset

Isämiehen ja Ainon loma päättyi eilen. Päätimme ottaa loman viimeisistä päivistä kaiken irti. Lähdimme "lähilomalle" Flamingon kylpylään viikonlopuksi. Vesihirmu-tytär sai polskutella altaissa mielin määrin ja pieni vesiliukumäki sai pienen hihkumaan: "lisää, uudestaan!". Hymy karehti suupielissä, kun toinen oli niin innoissaan. Flamingon kylpylä on visuaalisesti kaunis ja lastenallas kiva. Kyllä siellä kelpasi polskia.

Emme kuitenkaan tyytyneet vain kylpylän tarjoamiin nautintoihin, vaan kävimme viikonlopun aikana ihailemassa Haltialan maatilan eläimiä. Suosittelen paikkaa lämpimästi. Siellä on eläinten lisäksi tarjolla lasten leikkipaikka sekä kahvila-ravintola. Aino katseli puolen metrin päässä itsestään makoilevaa isoa härkää silmät pyöreinä. Uskalsipa sitä jopa äidin kanssa yhdessä silittääkin. Suurin riemu repesi kuitenkin mutalammikossa kahlaavista sioista ja naapurikopin kanoista.

Kävimme viikonlopun aikana myös Porvoossa. Kun laitoin suunnitelmamme NaamaKirjaan, ihana Eevi kutsui meidät kylään. Siinä vierähtikin mukavasti iltapäivä aikuisten jutustellessa ja lasten leikkiessä keskenään. Kiitos Eevi taasen! Tämän jälkeen kävimme tyhjentämässä Brunbergin tehtaanmyymälän hyllyjä ja kävimme täyttämässä vatsaa Cafe Cabriole'ssa. Jälkimmäistä suosittelen erityisesti. Kaunis interiööri loi silmänruokaa. Upeat, vitriinissä olevat kakut saivat veden herahtamaan kielelle, mutta tällä kertaa tyydyimme vain suolaisiin piirakoihin. Ne maistuivatkin erinomaisilta ja Ainollekin löytyi vehnätön versio.

Vaikka oli ihana olla hotellilomalla, kun ei tarvinnut huolehtia kokkaamisesta, eikä siivoamisesta, oli silti ihana palata kotiin. Omaan sänkyyn tai siis minun tapauksessani sohvalle. Hotellin sänky oli selälleni aivan liian pehmeä ja olin aamuisin aivan jumissa. Kotonakin nukun sohvalla, kun se on parempi kipuilevalle selälle.

Oli mahtava loman loppu. Jotakin kuitenkin lomastamme kertoo se, että Isämies huokasi töihin palatessaan "kiva mennä töihin lepäämään".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän puumerkin käynnistäsi, kiitos!