torstai 15. elokuuta 2013

Maha

Tämä rantapallo alkaa olla huomion kohteena. Viikonloppuna Flamingon kylpylässä ollessamme eräs pikkutyttö kiljaisi lujaan ääneen: "Katso äiti, miten lihava nainen!" Äiti korjaamaan: "Ei täti ole lihava, tädillä on vauva masussa." Tytön naama vaihtoi tämän jälkeen väriä keitetyn ravun punaiseen. No, ei siinä mitään, sattuuhan tuota.

Tänään kuitenkin meni hermo. Kaupassa käydessä eräs nainen tuijotti vatsaani niin huomiotaherättävän ja epäkohteliaan pitkään, että oli pakko kysyä: "Etkö ole ennen raskaana olevaa naista nähnyt?". Alkoi suoraan sanottuna vatuttaa se, että tuiki tuntematon nainen tuijottaa mahaa kuin Michelangelon patsasta. Ai miten niin pinna kireällä? ;-)

P.S. Vatsa ei kasvanut ympärysmitassa kuuteen viikkoon senttiäkään. Nyt reilussa viikossa +2cm. 

4 kommenttia:

 1. Haha, välillä on ihan hyvä palauttaa huonot käytöstavat omaava henkilö maanpinnalle! Kiinnostaa kyllä että mitä se vastasi? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sai paloautoefektin, käänsi katseensa maan pintaan ja pakeni mitä pikimmin takavasemmalle. Kai pelkäsi, että seuraavaksi käyn käsiksi ;-)

   Poista
 2. Ihana blogi sinulla, ilo lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Susanna, ihanasta kommentistasi! Piristi etenkin näin harmaana sunnuntaiaamuna, jolloin nukkui edellisyön huonosti ja joutui heräämään liian aikaisin.

   Poista

Jätäthän puumerkin käynnistäsi, kiitos!