perjantai 9. elokuuta 2013

Voitto, voitto!

Meikää ei ole siunattu Hannu Hanhen onnella. Valitettavasti. Aina silloin tällöin kuitenkin minullekin napsahtaa jokin voitto. Nämä harvinaisuudet jaksavat aina ilahduttaa yhtä suuresti.

Taannoin osallistuin Nyt kun olet siinä -blogin arvontaan. Naputtelin vastaukseni ajatuksella "vastaan Adan esittämään kysymykseen", en voittaakseni. Viime aikoina ilonaiheet ovat olleet aika niukat, olkoonkin, että rinnallani on maailman paras mies ja tuo pieni hurmaava otus jaksaa sekä viedä hermot että hauskuuttaa ja ilahduttaa päivittäin.

No, yllätys oli melkoinen, kun Ada laittaa viestiä, että minä voitin. Teki mieli kysyä: "meinaakko ihan oikeasti?". No, tottahan se oli, vaikka en aluksi ollut uskoa asiaa.

Ja mitä paketista löytyi? Ipanaisen verkkokaupasta jo usein katsomani juomapullo sekä robottiaiheinen kestokassi sekä keltainen Mehujehu. Olen jo monen monta kertaa ollut lisäämässä juomapulloa ostoskoriin, mutta sitten aina on tullut jotakin muuta. Tuttu tunne siellä ruudun toisella puolellakin?

Kestokasseihin olen aivan hurahtanut. Enkä ole ainoa, mikäli esim. Elsaa on uskominen. Minunkin mielestäni ne ovat aivan mahtavia ja Aino on ihastunut kassiinsa kovin. Hokeepa hän joka päivä "Ainon oma robottikassi, Ainon oma robottikassi". Mehujehu taas on ollut meillä siitä lähtien, kun tuote tuli markkinoille. Mikä ihmeen Mehujehu? Tuotteen nettisivujen mukaan tuote on "pillimehun kotelo", mutta minä sanoisin pikemminkin "Joka perheen must, jos perheessä käytetään pillijuomia. Vaatteet pysyvät siisteinä ja kiva kotelo on ilo sekä vanhemmille että lapselle".


Iso kiitos, Ada sekä Ipanainen!

1 kommentti:

  1. Ole hyvä! Minusta voitto meni niin oikeaan osoitteeseen kuin olla ja voi :) Aika hauska muuten, minuakaan ei oikein arpaonni usein suosi, mutta blogiarvonnoissa olen voittanut peräti kahteen otteeseen!

    Ihana tuo kassi.. :)

    VastaaPoista

Jätäthän puumerkin käynnistäsi, kiitos!