torstai 19. huhtikuuta 2012

++

Saimme hyviä uutisia. Kävikö se ensimmäisen mielessä? Että olisin tehnyt positiivisen raskaustestin? Tunnusta pois! :-)

Kävimme tyttösen kanssa 10kk painokontrollineuvolassa. Menin sinne huolestuneena, kun Aino on syönyt välillä ihan olemattoman vähän. Mutta sain huokaista helpotuksesta: +500g painoa ja pituutta +1cm. En tiedä, mistä tyttö on kasvunsa ammentanut oltuaan lähes syömätön pari kuukautta. Pääasia, että kehittymistä on silläkin saralla tapahtunut. Kontrolleja ei tehdä, vaan seuraava neuvola odottaa vasta elokuussa. Menemmme kesäsulun takia yksivuotisneuvolaan kuukauden "myöhässä".

Se on jännä, miten olen stressannut tuosta lapsen syömisestä. Ehkä enemmän kuin mistään koskaan ennen. En tiedä, mikä siinä on niin stressaavaa. Sekö, etten voi vaikuttaa siihen, paljonko lapsi syö? Ehkäpä. Olen päättänyt, että nyt yritän olla stressaamatta vähemmän ja ottaa rennommin. Joka tapauksessa mies hoitaa pääosan tytön syötöistä tästä eteenpäin (ainakin seuraavat kuusi viikkoa), kun isäkuukauden aikana minä porhallan töissä. Ehkäpä sinä aikana tapahtuisi syömisissäkin parantumista. Toivotaan.

2 kommenttia:

  1. No kävi mielessä! Mietin jo, että mitä ihmettä! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, onnistuinpas hämäämään. ;-) Sitä paitsi en tule blogiin hehkuttamaan, jos plussaan. Kerron siitä vasta vähän myöhemmin.

      Poista

Jätäthän puumerkin käynnistäsi, kiitos!