tiistai 24. huhtikuuta 2012

Lempiblogini

Olen lukenut blogeja pitkään. Joitakin blogeja olen lukenut jo muutaman vuoden ajan, jotkut uudet suosikit ovat olleet syötteenlukijalistallani vasta hetken. Mikä näitä blogeja yhdistää? Elämänmakuisuus, aitous, taajat postaukset ja erinomainen kirjoitustyyli. Jaan nyt nämä suosikkini.

Sascian ihanaan blogiin löysin tieni raskaana ollessa. Ihastuin Sascian tapaan laittaa itsensä likoon ja kirjoittaa avoimesti tuntemuksistaan. Sascian Helmin ja Ainon ikäeroa on vain muutama viikko, joten kirkassilmä-Helmin kuulumisia on mukava seurata myös senkin vuoksi.

Oi mutsi mutsi kirjoittaa elämänmakuisesti, aidosti. Diggaan erityisesti blogin esittelytekstin lupaamasta "tämä on superäitivapaata vyöhykettä" -tekstistä, jonka tuo mutsi myös pitää.

Visuaalisesti vaativa. Tähän blogiin tutustuin alun perin törmättyäni jossakin netissä tämän upean graafikon kädenjälkeen. Suurta ihastusta aiheuttaa runssaat ja laadukkaat kuvat, graafinen sisustus ja boheemilta taiteilijalta näyttävä mamma. Erityismaininta huipusta bloginimestä Kottarainen.

Karkkipäivä. Sannin blogi on kulkenut mukanani ehkä pisimpään. Tykkään siitä, että hän selittää asioita kosmetiikka-asioiden ja -ilmiöiden takana, ja jakaa omaa ammattitaitoaan täten lukijoilleen. Sanni tekee laadukkaita postauksia ja vastaa ihailtavan ahkerasti joskus satojakin kommentteja saaneisiin postauksiin. 

Ostolakossa.com. Voi Virve. Tämän blogin johdosta lompakkoni on laihtunut, tunnustan. Virve rakastaa kosmetiikkaa, se huokuu hänen tavastaan kirjoittaa.

Sensaisti. Kosmetiikkamyyjä Terhenin blogi. Ihanaa kosmetiikkaa ja muutakin kaunista. Terheninkin ansiosta lompakkoni on vähän ohuempi.

Usko, toivo ja Pakkaus
Aivan huippua tekstiä, joka saa suupielet nykimään tämän mamman hirnumaan niin, että meinaa pudota sohvalta. Joka kerta.

Lähiömutsi. Verbaliikan lahjalla siunattu huumorintajuinen mutsi, joka pyöräytti maailmaan etuajassa, kuten minä Ainomme.

Tavallaan. Työkaverini pitämä blogi, jossa pohdiskellaan asioita ja parannetaan maailmaa

Tiedän lukuisan määrän muitakin huippublogeja (mm. Mami go go, Kahden suora, Hampaat irvessä, Uusi musta, Verskin valtakunta ja Vuoden mutsi). En tahdo kuitenkaan tehdä tästä postauksesta kilometrin mittaista.

Mitkä ovat sinun lempiblogejasi ja miksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän puumerkin käynnistäsi, kiitos!