sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Isoja elikoita

Kävimme koko perheen voimin tänään nauttimassa ihanasta kevätsäästä Fallkullan kotieläintilalla. Olen usein kiitellyt, kun perheessä on hyvä paikallisopas. Itse kun olen kotoisin Keski-Suomesta, en todellakaan tunne täkäläisiä paikkoja niin hyvin kuin paljasjalkainen siippani.

Fallkulla on Helsingin kaupungin nuorisoasiankeskuksen nuorisotalo, joka on erikoistunut kotieläintalouteen. Tilalla on nähtävissä muun muassa lampaita, lehmiä, sikoja, kanoja, kissoja ja hevosia. Paikka on ilmainen ja tilalla on auki nuorten ylläpitämä pieni kahvila, jonka valikoima on suppea, mutta riittävä. Kahveet ja pullat (kahdelta yhteensä viisi euroa) voi nauttia pihan penkeillä. Pääsivätpä isommat lapset hevoskärrinkin kyytiin.

Meidän pienemme ei ehkä ollut vielä yhtä innoissaan isoista elikoista kuin isommat kävijätoverinsa. Mutta yhtä kaikki, tyttö katseli silmät selällään lehmiä ja muita eläimiä. Uskaltautuipa jopa silittämäänkin lammasta ja lehmää. Uskon, että paikasta tulee vakikohteemme, kun tyttö vähän kasvaa.

Tila on auki keskiviikosta perjantaihin klo 10 - 18 ja sunnuntaisin klo 10 - 15. Osoite on Malminkaari 24. Lisätietoja voi katsoa nettisivuilta tai NaamaKirjasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän puumerkin käynnistäsi, kiitos!