maanantai 9. huhtikuuta 2012

Känkkäränkkä palaa lomalta

Olipa kertakaikkisen mahtava pääsiäisloma (jos ei lasketa mun selkäkipua mukaan). Oli ihana rentoutua mökillä, nauttia herkuista ja hyvästä seurasta. Mummit hoitivat tyttöstä kilpaa ja saimmepa jopa nukkua kaksi yötäkin kahden, kun Aino nukkui anoppien seurassa tuvassa.

Ilmeisesti pääsiäisenä oli liian kivaa, kun nyt on meille muuttanut känkkäränkkä. En tiedä, mikä pientä riepoo. Toki ymmärrän, että kotona vanhempien kanssa ei ole niin kivaa, kuin silloin, kun ympärillä ovat myös viihdyttävät isovanhemmat. Tyttö on ollut tänään tosi itkuinen ja nukkunut paljon. Räkätauti vaivaa edelleen, mutta sen piikkiin en tuota kränäämistä laittaisi. Mikä lie taas vaihe tämäkin. Saisi mennä ohi pian, samoin kuin 8 - 10 herätyksen yöt.

Olen yrittänyt olla stressaantumatta tytön vähistä syömisistä. Kun tuo näyttää muuten voivan ihan hyvin, jaksaa leikkiä ja ryömiä, niin kai se tarpeeksi syödäkseen saa. Vaikka syökin tällä hetkellä TODELLA huonosti. Onneksi Iso Rakas vie pienen panokontrollineuvolaan muutaman viikon päästä. Kun meidän terkkana on vastavalmistunut, jonka mukaan kaiken pitäisi mennä kirjojen mukaan, eikä poikkeuksia sallita. Todennäköisesti painosta tulee taas natinaa, mutta minkäs teet, kun vaavi päättää olla avaamatta suuta, niin sitten ei syödä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän puumerkin käynnistäsi, kiitos!