perjantai 11. toukokuuta 2012

Äidille lahjaksi?

Laatulehti Ilta-Sanomissa oli juttu, mitä äidille lahjaksi tulevana pyhänä. Itse mietin viimeksi eilen ääneen kotona sitä, että miksi mainokset tuputtavat äitienpäiväostoksille meneville pehmeitä lahjaideoita. Itse en olisi juurikaan ilahtunut, jos saisin siipaltani äitienpäivälahjaksi pyjaman tai yöpaidan. Joku voisi lahjasta ilahtuakin, mutta oma yöppäri/ pyjamavarasto on sen verran hyvässä kuosissa juuri nyt, että ei ole tarvetta uusille.

I-S:ssa oli listattu viisi erilaista äitityyppiä, jolle kullekin oli kuusi lahjaehdotusta. Itse tunnistan itseni useammastakin kategoriasta. Turhaa krääsää ei kaipaa kukaan, joten keräsin alle vinkit HSY:n aineeton lahja -ideakoneesta.


 (Kuva weheartit.com)

1. Äiti, jolla on jo kaikkea
Tämäntyyppiselle äidille on kaikista vaikeinta löytää lahjaa. Oma äitini ja anoppini kuuluvat tähän kategoriaan. Olen aina yhtä pulassa, oli sitten äitienpäivä tai joulu. Miten olisi kuukausikortti jonkin uuden lajin opetteluun, kauneushoitolalahjakortti, viinitasting tai sushikurssi? (Tosin tänä vuonna äiti ja anoppi saavat molemmat pyyntönsä mukaisesti jonkun amppelikasvin.)

2Ekoäiti
Oli äiti enemmän tai vähemmän viherpiipertäjä, hän todennäköisesti arvostaisi lahjakorttia ekokampaamoon/ kauneushoitolaan tai yhdistettyä nuotio/pyöräretkeä?

3. Pienten lasten äiti 
Kuka tahansa äiti varmaankin arvostaisi siivouslahjakorttia tai lastenhoitolahjakorttia. Tuon aikana äiti voisi käydä vaikka lenkillä tai kampaajalla.

4. Hemmottelua kaipaava äiti
Eikö meistä kaikki kaipaa hemmottelua? Minulle kelpaisi esim. hierontalahjakortti, jalka/kasvohoito itse tehtynä tai kolmen ruokalajin illallinen kotona nautittuna. Miehelle jo vihjaisin, että en nouse äitienpäivänä sängystä, ellei aamiaispöydässä ole macaronseja :-)

5. Sporttiäiti
Sporttiäiti haluaa liikkua. Hänelle oiva lahja olisi esimerkiksi kymmenen kerran lenkkikaverikortti tai ratsastusvaellus.

Mitä sinä hankit äitienpäivälahjaksi/ mitä toivoisit itse saavasi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän puumerkin käynnistäsi, kiitos!