maanantai 21. toukokuuta 2012

Vaatekriisi

Kyllä, ulkona kirkuvat (ei Luojan kiitos lokit) pääskyset ja tänään bongattu eka bikiniasuinen auringonpalvoja. Nyt se on kesä. Kyseinen vuodenaika ei ole suurin suosikkini. Toki nautin lämpimästä, pitkistä, valoisista päivistä, vähistä vaatteista, piknikeistä, uimisesta, grillaamisesta, jäätelöstä jne. Mutta. Saan herkästi aurinkoihottumaa, punerrun (en rusketu), hikoilen ja meikki valuu. Ja ilman naaman ehostamista en lähde ihmisten ilmoille, sen verran kaunis on ihoni kirjavuus ilman peittoaineita.

Kun katson kalpeita sääriäni, alan epätoivoisesti penkoa kaappieni kätköistä itseruskettavaa. En viitsi näitä lakananvalkoisia kalkkunankoipia missään julkisella paikalla näyttää. Onneksi itseruskettava toimii nopeasti, koska jostakin kumman syystä aurinko ei näihin kinttuihin tartu, vaikka kuinka yritän liikkua polvimittaisissa vaatteissa. Mikä siinä onkin, että kädet ruskettuvat, mutta kintut eivät?

Ongelmana on se, mitä laittaa tuonne ulos päälle, ettei sula bussiin, niin kuin tänään oli vähällä käydä? Viimekesäiset raskausmekot eivät jostakin kumman syystä erityisemmin houkuttele. Vaatteita on kyllä (miehen mielestä liikaa) kaapin täydeltä, mutta tuntuu, etten halua pukeutua mihinkään vanhaan rötkyyn. Onneksi viimeviikkoiselta täsmäiskulta Myrtsiin löytyi muutama kiva uusi vaate.

Lähinnä pulmailen kuitenkin tuon pienen pukeutumisen kanssa. Kun yhtäkkiä keli lämpenee kymmenen astetta, mikä on sopivasti? Sukkahousut ja velourpökät keräävät kaiken hiekan itseensä. Sen muistan omasta lapsuudestani. Toivon, että nuo viime viikolla hankkimani farkut toimivat. Ainakin näyttävät tosi kivoilta tyttösen yllä. Mutta ettei olisi pää märkänä, kuten tänään päivällä tai kädet kylmänä, kuten myöskin tänään iltasella keinumassa käydessä? Kun en haluaisi tämän vol. 459 lenssun pitkittyvän enää yhtään.

Ja note to myself. Älä ikinä lähde kirppariostoksille ilman vertailuvaatekappaletta. Saldona: sortsit, jotka mahtuva päälle ilman vaippaa. Ja kun ikää on tulevana kesänä 1+, niin vaippa on sellainen kapistus, jota edelleen tarvitaan.

2 kommenttia:

  1. Ihan samaa täällä mietin minäkin, että mitä puen päälle tytölle melkein 1v. Helle on helle mutta maa on kylmä, tuuli käy päähän ja pienen varpaita palelee...Ja auringolta on suojattava kuitenkin. Hihattomat mekot, niin ihania kuin ovatkin, taitavat olla niitä kaikkein epäkäytönnöllisimpiä.
    Ja tuonkin tunnistan, että raskausajan mekot ja tunikat on omissa silmissä yök. Yritin hävittää kaikki heti pois, ne ei vaan jotenkin enää tuntuneet kivoilta.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi! Mä olen säilyttänyt raskausajan vaatteita, koska suurin osa on ei-raskausvaatteita, joihin kuitenkin mahtui mahan kanssa. Ja onhan meillä tulevaisuudessa toiveissa Ainolle pikkusisarus, niin onpahan sitten valmiina vaatetta, johon pukeutua.

    VastaaPoista

Jätäthän puumerkin käynnistäsi, kiitos!