keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Vauvaplanner?

Olen aiemmin kuullut hääsuunnittelijoista. Meinasin jo sellaista ehdottaa vuosituhannen alussa kaverilleni, josta kuoriutui ihana bridezilla häidensä alla ja me kaasot olimme helisemässä mahdottomine toiveineen ja alati muuttuvine ajatuksineen.

Mutta nyt on vau.fi:n mukaan olemassa myös vauvaplannereita. Missäpä muuallakaan kuin kaiken ihmemaassa Jenkeissä. No, mikäpä siinä, jos haluaa ulkoistaa kaikki vauvahankinnat jollekin ammattilaiselle. Mutta ainakin minä halusin ITSE käydä koeajamassa vaunut, hakemassa pinniksen ja ostamassa vaatteet.

Vaikka olen viestinnän ammattilainen ja koen ilmaisevani itseäni kohtuullisen selkeästi, en voisi koskaan olla varma, ymmärtääkö toinen näkemykseni juuri niin, kuin olin tarkoittanut.

Tai että joku ulkopuolinen tekisi synnytyssuunnitelmani, ehdottaisi lapselle sopivia nimiä ja opastaisi, miten vauvan kanssa lähdetään ulkomaailmaan. Voi jestas sentään! Kuinka uusavuttomia ja aivottomia ihmisiä varten tällainen palvelu oikein on keksitty? Terveellä järjellä ja rakkaudella kasvaa täysipäisimpiä lapsia, totesi yhteen ääneen sekä anoppini että äitini. "Ei siihen mitään suunittelijoita, saati sitten nettiä tarvita", jatkoivat nämä kuin yhdestä suusta. Amen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän puumerkin käynnistäsi, kiitos!