tiistai 18. kesäkuuta 2013

Tiistai täynnä materiaalionnea

Jos viikko paranee tätä tahtia, on juhannuksen pakko olla super.

Eilinen on vielä tuoreessa muistissa, mutta tämä päivä on toistaiseksi ollut tosi hieno. Nyt, kun yhdistelmämme kotiutuivat esikoista odottavan ystävän perheeseen, olen ahkerasti googletellut Phil & Tedsejä eri kanavista. Eilen sitten eteeni napsahti silmieni eteen Tori.fi:stä uuden veroiset rattaat Espoosta. Laitoin äkkiä myyjälle viestiä, että ovatko rattaat vielä myynnissä. Sain myöntävän vastauksen. Kyselin vähän lisää ja vaikutti tosi hyvältä. Laitoin viestiä myyjälle, että kun meillä ei ole autoa, että haku menisi ensi viikkoon.

Tänä aamuna sitten puhelimeni pärähtää soimaan. Ihmettelin vierasta numeroa ja puhelinmyyjään törmäämisen uhallakin vastasin soittoon. Se kannatti. Rattaiden myyjä siellä soitteli, ja ehdotti, että voisi tuoda rattaat meille kotiin. Mä olin ihan äimän käkenä, että joku viitsii kuljettaa rattaat meille asti. Äsken pirahti puhelin uudelleen ja siellä herttaiseksi osoittautunut perhe odotti pihalla.

Rattaat totta tosiaan ovat kuin uuden veroiset. Vai mitä sanotte:


Mukaan tuli sadesuojakin. Eli nyt on kaikki varusteet kasassa Myttysen tuloa varten. Olen todella iloinen tekemästäni löydöstä. Säästimme pari sataa euroa ulkomailta tilaamiseen verrattuna ja saimme vaunut kotiinkuljetettunakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän puumerkin käynnistäsi, kiitos!