torstai 12. kesäkuuta 2014

Buzzaan kultaa

Buzzadorina pääsin kokeilemaan Kultapisteen turvallista ja nopeaa palvelua, joka muutti kaapissa lojuneet tarpeettomat kultaesineet rahaksi. Itse laitoin eteenpäin käyttämättömät sormukset ja kaksi rikkinäistä, paritonta korvakorua.

Miten homma toimii?
Tilaat Kultapisteen nettisivuilta itsellesi kultakirjeen.
Saat kotiisi paketin, jossa neuvotaan yksityiskohtaisesti, miten toimit.
Pakkaat kullan ohjeiden mukaan pakettiin, allekirjoitat sopimuksen ja viet vakuutetun turvapussin postiin. Pidä kuitti tallessa!
Sitten vain odottelet rahoja tilillesi.

Itse olin yllättynyt, että em. esineistä kilahti tilille yli sata euroa. Ei hassummin, vai mitä?

Jos sinulla lojuu kaapissa turhia kultaesineitä, nyt kannattaa hankkiutua niistä eroon. Alla oleaa linkkiä käyttämällä saat jokaisesta kultagrammasta yhden lisäeuron. Kampanja on voimassa tämän kuun loppuun.

http://www.kultapiste.fi/myy_kultaa/?cmpe=buzzador_link&utm_campaign=buzzador_link&utm_source=buzzador_link&utm_medium=email&utm_content=buzzadoremail

Buzzadorina toimiminen on tosi kivaa. Mitä se tarkoittaa? Buzzadorina sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan ja kertomaan, mitä pidät erilaisista tuotteista ja palveluista. Kun pääset kokeilemaan tuotteita ja palveluita, sinun tarvitsee vain kertoa niistä ystävillesi, joko kasvotusten tai sosiaalisen median välityksellä sekä raportoida kokemuksesi tämän jälkeen meille. Buzzadorina toimiminen on sinulle ilmaista ja vie sinut ja ystäväsi kohtaamisiin uusien tuotteiden ja palveluiden parissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän puumerkin käynnistäsi, kiitos!