perjantai 15. maaliskuuta 2013

Vatsatauti vol2

Ei riittänyt se keuhkoputkentulehdus-korvatulehdus-vatsatauti -kierre. Ei. Aloin ykätä uudelleen torstain välisenä yönä ja sitä tuli taas harrastettua tunnin välein melkein vuorokauden verran. Huhhheijaa. Taisi asialla olla noro. Minä ykäsin ja Isämies ripuloi. Aino on ainakin toistaiseksi vielä terve, liekö yliannostus maitohappobakteereita pitänyt hänet terveenä. Mutta onneksi näin.

Itse menin varsinkin tästä jälkimmäisestä taudista tosi heikkoon kuntoon. Paino putosi vuorokaudessa puolitoista kiloa. Lienee suurimmaksi osaksi nestehukkaa, kun eilen mikään ei pysynyt sisällä. Nyt ovat kyljet ihan sairaan kipeät. Kiitos kolme viikkoa jatkuneen yskimisen ja eilisen ykäämisen. Mitään en kyllä vihaa niin paljoa kuin oksentamista. 

Mutta kuten kaverinikin NaamaKirjassa toivottivat, toivon sydämeni pohjasta, että kevään tautisaldo olisi nyt tässä. Jookos, pliis?

2 kommenttia:

  1. Voi ei ihan kamalaa! Mä olen kans sitä mieltä että oksentaminen on ihan kamalaa, tekis mieli sanoa että pahempaa kuin synnyttäminen mutta ehkä se olis vähän liioittelua... Olen kuulemma lapsesta asti huutanut kauhusta kun olen tajunnut että muu ei auta kuin oksentaminen. Noron kunniaks sen hyvä puoli taitaa olla se että tauti menee nopeasti ohi. Pärjäilkää! Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna! Onneksi vol2:kin meni ohi. Nyt vain toivon, että olisi kehittynyt vastustyskyky seuraavaa vatsatautiepidemiaa varten.

      Poista

Jätäthän puumerkin käynnistäsi, kiitos!