maanantai 29. huhtikuuta 2013

Turhautuminen Naamakirjaan

En tiedä, mikä kyllästymisvaihe minulla on menossa. Naamakirjassa pyörivät päivitykset Foursquaresta, SportsTrackerista ja eri peleistä eivät voisi vähempää kiinnostaa. Olen laittanutkin oheiset päivitykset pois etusivun uutisvirrasta.

Mutta tuntuu, että Naamakirjassa on näiden lisäksi yhä vähemmän aitoa sisältöä, kavereiden kuulumisia, joiden vuoksi alunperin sinne liityin. Yhä harvempi kaveri postaa kuulumisiaan seinälle. Muutaman feedit taas olen joutunut piilottamaan. En vain kestä tekopirteää aina jatkuvaa hehkutusta siitä, kuinka elämä on ihanaa (ei taatusti aina ole). Samaa sarjaa ovat myös vyötärön alapuoliset vitsit tai postaukset vain ja ainoastaan siitä, mitä Irma-Petteri on taas tehnyt.

Mutta en kuitenkaan halua erota NaamaKirjasta. Sosiaalinen uteliaisuuteni estää. Samoin se, että millä muulla välineellä pysyisin perillä vanhojen tuttujen kuulumisista?

Mitä mieltä sinä olet Facebookista? Mitä kirjoittelet siellä ja miten ylipäätään käyttäydyt somessa, oletko ennemmin tarkkailija vai aktiivinen sisällöntuottaja?

2 kommenttia:

 1. Käytän päivittäin lähinnä pitääkseni yhteyttä ystävien kanssa. Tulee kyllä päiviteltyä statuksiakin aika paljon ja lisättyä kuvia, mutta ei sellaista "kävin kaupassa", "tein ruokaa, söin ruokaa" asiaa kuitenkaan. Lähinnä jaan kiinnostavii uutisii ja hyviä musalinkkejä.

  Mä oon huomannu että mua ärsyttää aivan vitusti jotkut mitä mun frendit postaa sinne seinälle. Kaikenmaailman hupikuvia ja uutiset jostain vitun BBstä tai Viidakon tähtösistä ei vois vähempää kiinnostaa. Mut kukin tyylillään tietty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen todennut, että joidenkin kavereiden postaukset on vain parempi piilottaa. Eipähän mene hermo :-) Varsinkin, kun nämä "roskapostaajat" tuntuvat postaavan koko ajan kaikkea turhaa.

   Poista

Jätäthän puumerkin käynnistäsi, kiitos!